آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۶۶۷۳
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۵
هدف، وسیله را برای جریان خاص توجیه می کند؟

مخالفان دولت دست به دامان زنان روسپی خیابانی شدند

پس آنکه اتاق فکر تخریب دولت با در دست گرفتن موضوع فیش های حقوقی ضربه ها و فشارهای مورد نظر را به دولت و خاصتاً به نظام جمهوری اسلامی وارد کرد، تصمیم گرفت تا آن را رها کرده و با دروغ پردازی پروژه های سخیف دیگری را استارت بزند
تدبیر24: با نزدیک شدن به اتمام پروژه فیش های حقوقی توسط اتاق فکر تخریبگر علیه دولت، موج سینوسی تخریب، به دیگر بانوی عضو کابینه دولت رسید.
به گزارش خبرنگار سیاسی تدبیر24 پس آنکه اتاق فکر تخریب دولت با در دست گرفتن موضوع فیش های حقوقی ضربه ها و فشارهای مورد نظر را به دولت و خاصتاً به نظام جمهوری اسلامی وارد کرد، تصمیم گرفت تا آن را رها کرده و با دروغ پردازی پروژه های سخیف دیگری را استارت بزند. گردونه چرخید و چرخید و بار دیگر نام مولاوردی از آن بیرون آمد! چه کسی بهتر از معاون رئیس جمهور. اما دیری نپایید تا این پروژه نیز با واکنش معاون بلندقامت دولت یازدهم نقش برآب شد.

ماجرا از آنجا آغاز شد که فارس در مطلبی مدعی صدور کارت سلامت برای زنان خیابانی در ایران شد. در این مطلب باتوجه به شنیده هایی کذب آمده است که " زنان روسپی یا همان زنان خیابانی که از آنها به عنوان کارگران جنسی یاد می‌کنند در این دولت تبدیل به یکی از دغدغه‌های مسئولان دولتی مرتبط با زنان شده‌اند، دغدغه‌ای که سال گذشته حاشیه‌های بسیاری برای معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری داشت.
اما ظاهراً برای این موضوع،‌ پایانی نیست جز اینکه نه تنها آنها از جامعه طرد نمی‌شوند و عوامل رشد قارچ‌گونه آنها قرار نیست حذف شود بلکه عده‌ای در پی سازماندهی آنها برآمده‌اند.
آن‌طور که شنیده شده قرار است طبق تفاهم‌نامه مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت بهداشت، زنان روسپی «کارت سلامت» دریافت کنند و از حمایت برخوردار شوند."

این درحالی بود که در این رابطه دکتر سیاری معاون وزیر بهداشت گفته بود مراکز جدیدی در کنار مراکز شبکه بهداشتی برای معاینه زنان روسپی ایجاد شده است که این افراد را از نظر بیماری های قابل انتقال از طریق تماس جنسی مانند هپاتیت، ایدز و سایر بیماری های مقاربتی محافظت می کند و وسایل پیشگیری را به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می دهیم.

این دروغ پردازی های آشکار با واکنش خانم معاون روبرو شد. وی در کانال تلگرامی خود صراحتاً این موضوع را تکذیب و نا مرتبط با معاونت امور زنان و خانواده دانست.

لذا در همین راستا جهت تنویر افکار عمومی متن تفاهم نامه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از لینک زیر قابل مطالعه می باشد.







حال باید دید پس از این ماجرا گردونه تخریب در چه نوبتی به نام مولاوردی و یا عضوی دیگر از کابینه خواهد چرخید و فضای رسانه ای تخریب به نام کدام عضو کابینه پر رنگ خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: