ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۶۷۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۶

یاهو به نقض حریم شخصی متهم شد

تدبیر24یک قاضی آمریکایی از شرکت یاهو خواست تا شواهد و مستنداتی را در مورد چگونگی دسترسی به ایمیل‌های به ظاهر حذف‌ شده ارائه کند.
 
این دستور قضایی پس از درخواست تجدیدنظر یک محکوم به قاچاق موادمخدر صادر شد چرا که به گفته وی ایمیل‌های ارائه شده توسط یاهو به دادگاه در واقع پاک شده بودند.
 
به گفته وکیل‌مدافع متهم، ایمیل‌های پاک شده در شش ماه بازیابی شده بودند که طبق سیاست‌های یاهو غیرممکن است. وکیل مدافع معتقد است که این ایمیل‌ها به جای پاک شدن، توسط رهگیری بلادرنگ یا یک برنامه نظارتی آژانس امنیت ملی آمریکا جمع‌آوری شده‌اند.
 
قاضی ماریا النا جیمز از دادگاه سان‌فرانسیسکو خواستار بررسی بیشتر این ادعا شده است.
 
این پرونده حول محور راسل کناگز از وورکشایر انگلیس و حساب ایمیل یاهو است. در سال 2009، کناگز یک نقشه را برای وارد کردن پنج تن کوکائین از آمریکای جنوبی طرح‌ریزی کرد. در آن زمان این فرد در یک محکومیت 16 ساله برای یک جرم مواد مخدر دیگر به سر می‌برد.
 
طبق این طرح، همدست کناگز در کلمبیا یک پیام را بصورت پیش‌نویس ایمیل در یک حساب کاربری آماده می‌کرد و متهم پس از ورود به این ایمیل و خواندن پیام ، آن را از بخش پیش‌نویس و همچنین پوشه سطل زباله پاک می‌کرد و پیام دیگری را به شکل پیش‌نویس در پوشه آن قرار می‌داد. در این حالت، آنها هیچ ردی از خود به جا نمی‌گذاشتند.
 
در آن زمان، پلیس آمریکا و اف‌.بی‌.آی از یاهو درخواست کردند تا این پیام‌ها را بازیابی کند و این شرکت چندین تصویر را از حساب کاربری با پیام‌های آن ارسال کرد.
 
وکیل‌مدافع کناگز مدعی است که در صورت پاک شدن پیام‌های ثبت نشده، بازرسان نباید چیزی را پیدا کرده باشند.
 
توضیحات یاهو بر این اساس است که ایمیل‌های بازیابی شده در حقیقت نسخه‌هایی است که توسط گزینه ذخیره خودکار این سرویس ایمیل ایجاد شده است که داده‌ها را در زمان قطع اینترنت ذخیره می‌کند. یاهو چندین اظهارنامه از سوی برخی کارکنانش را در این پرونده آورده، اما وکیل مدافع مدعی است که برخی از آن‌ها با سایرین مغایرت دارند و خواستار اطلاعات بیشتر شده است.
 
شرکت یاهو باید تا 31 اوت یک شواهد و اسناد مورد نظر را آماده کند.
منبع: ایسنا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: