آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۳

مسئولیت ترکان در دولت

مشاور رئیس جمهور، گفت: با انتصاب آقای شریعتمداری توسط رئیس جمهور، مسئولیت سازمان فضایی و شورای عالی ایرانیان به وی واگذار شد و بنده از همه آن کارها رها شدم و دیگر مسئولیتی ندارم.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم،اکبر ترکان مشاور رئیس جمهور در خصوص سرپرستی وی بر تعدادی از شوراهای عالی کشور، گفت: بنده در حال حاضر دیگر تنها مسئولیت دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد را به عهده دارم و دیگر مسئولیتی ندارم.

وی افزود: رئیس جمهور مسئولیت ساماندهی چندین معاونت و شورای عالی را به من سپرده بود که از میان آنها معاونت امور بین الملل ریاست جمهوری منحل و همچنین دبیرخانه جنبش عدم تعهد به وزارت امور خارجه منتقل شد.

مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: همچنین با بررسی های انجام شده مقرر شد سازمان فضایی و شورای عالی ایرانیان خارج از کشور در نهاد ریاست جمهوری باقی بماند.

ترکان ادامه داد: البته با انتصاب آقای شریعتمداری توسط رئیس جمهور، مسئولیت سازمان فضایی و شورای عالی ایرانیان به وی واگذار شد و بنده از همه آن کارها رها شدم و دیگر مسئولیتی ندارم.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: