ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۸۱۰
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۰

اعتراض الله‌کرم به دولت و انقلابیون، بخاطر کشمیر

  تدبیر24رئیس پیشین انصار حزب‌الله، نحوه واکنش نیروهای انقلابی ایران در حمایت از مسلمانان کشمیری را ناشی از تردید و غفلت دانست و توصیه دولت در این زمینه را بی‌ارزش خواند.

 حسین الله‌کرم در یادداشتی در خصوص حوادث کشمیر نوشت: در حمله ارتش هند به مسلمانان کشمیر که به شهادت و مجروحیت بیش از ٣٠٠٠ نفر منجر شد:

١- نیروهای انقلابی ایران دچار تردید و غفلت در حمایت سریع از مسلمانان کشمیری شدند. آنها حداقل باید در نمازجمعه‌ها راهپیمایی اعتراض‌آمیز علیه دولت هند برگزار می‌کردند و برای حمایت از مسلمانان کشمیر در مقابل سفارت هند تجمع انزجارآمیز برگزار می‌کردند و ...

٢- دولت جمهوری اسلامی دچار اشتباه استراتژیک شد، زیرا فکر می‌کنند دولت‌ها به مسائل انسانی هم توجه دارند تا با تذکر از شدت عمل بپرهیزند. این در حالی است که دولت هند حدود ٧٠ سال است از برگزاری حق تعیین سرنوشت کشمیری‌ها جلوگیری کرده است.

از آنجا که دولت ما فکر می‌کند حمایت از استقلال کشمیری‌ها، ممکن است از یک طرف گریبان خودش را بگیرد و از طرف دیگر دخالت در مسائل کشور دیگر تلقی شود، فقط به یک توصیه بی‌ارزش اکتفا نموده است، درحالیکه اگر فشار استکبار جهانی، خیانت و منفعت ارتجاع منطقه‌ای و نوچه‌های محلی آنان در کشورهای جعلی غرب آسیا نبود، تاکنون طرح اتحادیه ایالت‌های اسلامی حول انقلاب اسلامی به عمل درآمده بود. اشتباه استراتژیک دولت ایران در نادیده گرفتن تحولاتی است که به‌زودی مرحله اول طرح اتحادیه را در منطقه مرکزی آن رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، این اعتراض در حالی مطرح می‌شود که وزیر امور خارجه کشورمان با واکنش نشان دادن نسبت به حوادث کشمیر، در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس گفته بود موضع‌گیری درخصوص مشکل کشمیر باید به نحوی باشد که مسلمانان سود ببرند.

سخنگوی وزارت امور خارجه نیز با ابراز تاسف از کشته شدن تعدادی از مردم این منطقه گفته بود: اختلافات و تنش‌ها در کشمیر تنها از راه‌های مسالمت‌آمیز و گفت‌وگو قابل حل است.

بهرام قاسمی طرفین این درگیری‌ها را به حداکثر خویشتن‌داری دعوت کرده بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: