ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۶۸۵۶
تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۶

مجلس وارد استیضاح نشود

 تدبیر24: " به نظر من ماه های پایانی دولت، وفت خوبی برای این امر نیست و بهتر است که مجلس وارد استیضاح نشود. آقای عارف در شرایط فعلی باید نمایندگان ائتلاف را به گونه ای مدیریت کند تا از این مساله جلوگیری شود." داریوش قنبری نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با طرح این اظهارت به استقبال سئوالات خبرنگار آستان رفت:

*همراهی مجلس دهم با دولت را در 2 ماه اول چطور دیدید؟

2 ماه فرصتی کافی برای ارزیابی این مساله نیست. البته واضح است که فضای مجلس دهم با مجالس سه گانه هفتم تا نهم قابل مقایسه نیست و گروهی منطقی در بهارستان حاضر هستند تا انشاءالله با همراهی با دولت فضایی به وجود آید که در شرایط حساس فعلی برنامه های تعین شده به خوبی اجرایی شود.

*البته شائبه  و شایعه هایی در خصوص استیضاح وزیر کار شنیده می شود.

به نظر من ماه های پایانی دولت، وقت خوبی برای این امر نیست و بهتر است که مجلس وارد استیضاح نشود. آقای عارف در شرایط فعلی باید نمایندگان ائتلاف را به گونه ای مدیریت کند تا از این مساله جلوگیری شود. در شرایطی که بخشی از اصولگرایان کمر همت را برای تخریب دولت بسته اند، لازم است تا اصلاح طلبان و اعتدالیون مجلس بنا را بر همکاری بگذارند. البته این اصلا و ابدا به این معنی نیست که اشکال یا تخلف احتمالی دولتی ها توسط نمایندگان مجلس نادیده گرفته شود.

*در این بین مساله فیش های نجومی هم باعث شده تا تلاش برای زیر سئوال بردن دولت بیشتر شود.

فساد و مفسدها در همه برهه ها بوده اند و به همین دلیل لازم است تا نگاه سیاسی را از این مساله بزداییم و یکبار برای همیشه به این فکر باشیم که دست سوءاستفاده گران را از خزانه ملت کوتاه کنیم. این هدف اصلا نمی تواند هدف سختی باشد. اما درباره نگاه ابزاری عده ای در این رابطه باید اینطور گفت که گروهی همیشه را اصل بر منافع جریانی می دانند و به همین خاطر حاضر هستند تا به راحتی چشم به روی منافع ملی ببندند.  باید به اینها گفت که انتخابات هفتم اسفند نشان داد که دست شان برای مردم رو شده است و با چنین رفتارهایی فقط روز به روز خودشان را به حاشیه نشینی نزدیکتر می کنند. چرا که رقابت در سیاست قوائد مشخصی دارد و اینطور نیست که بتوان با بی قانونی و بی اخلاق به هدف رسید.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: