ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۶۹۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۸

دونالد ترامپ نشان داد سلاح احمدی نژاد همچنان قدرتمند است

اولین پیروزی روحانی به دلیل عدم احساس منافع حاصل از برجام یا سرعت پایین انتفاع مردم ایران از این توافق با مشکلاتی روبه رو است.
فوربس نوشت: روزشمار انتخابات دور بعد ریاست جمهوری ایران با اعلام خبر تاریخ انتخابات در 19 می سال آینده آغاز شد. این تاریخ به طور رسمی از سوی شورای نگهبان اعلام شده است.
حسن روحانی به روشنی خواهان پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری خودش است. در انتخابات اخیر مجلس ایران کاندیداهای میانه رو و معتدل اکثریت نسبی مجلس را کسب کردند و روحانی می تواند کمپینی را بر اساس دو دستاورد بزرگ و اصلی دوران ریاست جمهوری اش یعنی توافق هسته ای که منجر به برداشته شدن تحریم ها شد و بثبات سازی اقتصاد داخلی بعد از سالهای بی سامانی احمدی نژاد ترتیب دهد.

اولین پیروزی روحانی به دلیل عدم احساس منافع حاصل از برجام یا سرعت پایین انتفاع مردم ایران از این توافق با مشکلاتی روبه رو است. ادامه اجتناب بانک های بین المللی در مدیریت معامله های صورت گرفته با ایران برای تهران معضلاتی را به همراه خواهد داشت.

پیش بینی تحولات آینده به طور دقیق غیر ممکن است. روحانی بیشترین نزدیکی را به افکار اصلاح طلبانه در میان کاندیداهای باقی مانده سال 92 داشت که با اکثریت مطلق به پیروزی رسید. او 51 درصد آرا را در دور اول انتخابات به خود اختصاص داد.

اما چه کسی ممکن است وارد کارزار انتخابات شود؟

یکی از کاندیداهای بالقوه , ژنرال قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس است که در خصوص حضور او تمایل او به فعالیت سیاسی، تردید هایی وجود دارد. چرا که در گذشته او از اظهار نظر در خصوص سیاست داخلی ایران اجنتناب میکرد.

دیگر کاندیدا میتواند سعید جلیلی کاندیدای سابق ریاست جمهوری و مذاکره کننده سابق هسته ای ایران باشد .

برخی گفته ها حاکی از آن است که احمدی نژاد احتمالا مجددا وارد رقابت انتخاباتی خواهد شد. او ثابت کرده که یک کاندیدای تفرقه انداز است و نگرانی های زیادی برای سرمایه های خارجی ایجاد خواهد کرد. درمورد احمدی نژاد باید بگوییم دونالد ترامپ در ایالات متحده آمریکا نشان داد که پوپولیسم خالص هنوز می تواند به عنوان یک سلاح قدرتمند انتخاباتی به کار گرفته شود.
منبع: انتخاب
برچسب ها: تدبیر۲۴ انتخابات
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: