ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۷۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵

150 دقیقه طلایی ضامن سلامت دهه چهارم زندگی

تدبیر24:  به گزارش آستان از ساینس دیلی؛محققان دانشگاه کمبریج بر این باورند افرادی که به طور مداوم 8 ساعت در محل کار،خانه و... می نشینند با خطرات بهداشتی و جسمانی متعددی رو به رو هستند از این رو در مطالعات جدید به این نتیجه دست یافتند بعد از نشستن طولانی داشتن یک ساعت فعالیت بدنی از ابتلای به بیماری های جسمانی پیشگیری می کند.

استفاده از پله و پیاده روی سریع خطرات بهداشتی نشستن طولانی مدت را جبران می کند.
یک مطالعه در سال 1953 نشان دادن رانندگاه اتوبوس های لندن در معرض خطر بیماری های قلبی قرار دارند از این رو شواهد نشان داد عدم فعالیت بدنی یک عامل خطر عمده برای مبتلا شدن به بیماری های مختلف و خطر مرگ زود هنگام است.

نتایج مطالعات نشان می دهد هر ساله بیش از 5 میلیون نفر در جهان به دلیل نداشتن فعالیت روزانه از بین می روند.

تحقیقات جدید انجام شده در کشورهای با درآمد بالا حاکی از آن است بزرگسالان اکثریت زمان خود را در بیداری به سر می برند و روزانه فعالیت هایی از قبیل رانندگی،نشستن در محل کار،تماشای تلویزیون و... را در برنامه زندگی خود دارند از این رو دستور العمل فیزیکی که می توان به آنها توصیه کرد این است که افراد بزرگسال حداقل 150 دقیقه  در هفته ورزش را به ورزش اختصاص دهند.

بسیاری از نگرانی ها در مورد خطرات بهداشتی مرتبط به شیوه زندگی بی تحرک است یکی از محققان دانشگاه کمبریج مطرح کرد یکی  از عوامل از بین بردن خطرات مرگ و میر زودرس داشتن فعالیت به اندازه کافی است حتی در مواردی نیاز نیست افراد برای ورزش به ورزشگاه یا باشگاه بروند بلکه داشتن یک برنامه ساده ورزشی نیز به آنها کمک می کند تا از بیماری های جسمانی دور شوند.

به افرادی که نوع شغل شان پشت میزنشینی در دفتر است توصیه می شود برای فرار از نشستن طولانی مدت صبح ها قبل از حضور در محل کار حدود 15 دقیقه پیاده روی کنند و این زمان یک فعالیت بدنی ایده آل به شمار می رود برای کاهش خطرات قلبی و عروقی بهتر است برخی اوقات نیز علاوه بر پیاده روی ،دوچرخه سواری را در برنامه زندگی شان جایگزین کنند.

همچنین با ورود به دهه 4 زندگی به خصوص 45 سالگی باید وقت بیشتری را به ورزش اختصاص داد و برای این مقوله ارزش قائل بود زیرا دهه 4 زندگی بدن وارد دوره میانسالی شده و نیاز به توجه بیشتری دارد.از این رو بهتر است رویکرد زندگی در این دوره مهم تغییر کند.

منبع:آستان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: