آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۷۰۳۸
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۳

انقلابي‌بودن يعني آزادي انديشه و بيان

تدبیر24:  رئيس‌جمهور ديروز در همايش سالگرد تاسيس شركت ملي گاز ايران با اشاره به اهميت موضوع خودكفايي در زمينه فراوردهاي نفتي، به ويژه بنزين و گازوئيل و گاز، گفت: موضوع استقلال يك كشور در ابعاد مختلف و خودكفايي كشور، در زمينه نيازهاي مردمي از اهميت ويژه‌اي برخوردار است كه در اين راستا، خودكفايي در حوزه نفت و گاز تاثير ويژه‌اي خواهد داشت. حجت‌الاسلام والمسلمين حسن روحاني با بيان اينكه از شعارهاي اصلي انقلاب اسلامي، استقلال و آزادي بوده است اظهار كرد: انقلاب يعني مستقل بودن يعني دست نيازمان به سوي كسي دراز نباشد و با اراده خود تصميم بگيريم و متكي به راي مردم باشيم و اينكه فقط سرمان را دربرابر مردم خودمان فرود آوريم. رئيس‌جمهور با تاكيد بر اينكه معني انقلابي بودن، يعني داشتن ملتي آزاد همراه با آزادي انديشه، بيان و نقد و انتقاد، خاطرنشان كرد: اينكه امروز مردم در فضاي مجازي،سليقه و نظر خود را نسبت به حاكميت و دولت و برنامه‌ها و تصميم‌ها ابراز مي‌كنند نشاني از آزادي نقد است. وي با اشاره به اينكه آزادي بيان را امروز در فضاي حقيقي و مجازي به خوبي مشاهده مي‌كنيم افزود: اينكه دولت اصرار داشت شبكه‌هاي اجتماعي باز بماند و فشارهاي بسياري را در اين راستا تحمل كرد، به همين خاطر بود و دولت پهناي باند مناسب در اختيار ملت ايران قرار داد، تا مردم بتوانند مطلع باشند و نظراتشان را بيان كنند از تصميمات نقد كنند و اراده‌شان در كشور حاكم شود.
نخستين چيزي كه برجام براي ما آورد عزت بود
رئيس دولت تدبير و اميد، به اتفاقات هسته‌اي و تحريم‌ها عليه كشورمان اشاره كرد و گفت: دشمنان شروع به تحريم صادرات نفت ما كردند،چرا كه تصورشان چنين بود كه تحريم صادرات نفت،در اقتصاد كشور و زندگي مردم تاثير مستقيم دارد. و از طرف ديگر جلو واردات بنزين را گرفتند تا رفاه مردم ما را تحت تاثير قرار دهند اما آمار و ارقام امروز در كشور نشان‌دهنده مسير تحول است. روحاني با اشاره به اينكه در سال ۵۷ توليد و مصرف سالانه گاز، دو و نيم ميليارد متر‌مكعب بوده و برآوردها براي سال ۹۶، ۲۸۴ ميليارد متر مكعب است، گفت: در سال ۵۷ جمعيت زير پوشش گاز كمتر از يك درصد بود كه امروز حدود ۹۰ درصد است و هدفمان براي سال ۹۶ اين است كه به ۹۵ درصد برسيم كه مقايسه اين رقم‌ها نشان‌دهنده مسير تحول در طول سي و چند سال بعد از انقلاب است. به‌طوري كه زمستان سال گذشته براي نخستين بار به مردم اعلام شد كه نگران مصرف گاز و قطعي گاز در زمستان نباشند و اين معناي امنيت و آرامش و آسايش است. روحاني، به نگراني‌هاي موجود جامعه در حوزه آلودگي هوا اشاره كرد و گفت: يكي از راه‌هاي نجات از آلودگي هوا، تبديل سوخت كارخانه‌هاي ما به گاز است كه آرامش و امنيت را براي مردم به دنبال مي‌آورد. مصرف سوخت مايع در سال ۹۲، ۴۳ درصد بوده و سال گذشته به ۱۸ درصد رسيده و امسال نيز مصرف سوخت مايع، به ۹ درصد رسيده است. رئيس‌جمهور با اشاره به اينكه در معامله با كشورها و طرف‌هاي مختلف اينكه ما در وضعيت فشار و نياز باشيم يا در موضع قدرت، اقدام به معامله كنيم، در نحوه برخورد طرف مقابله با ما تاثيرگذار خواهد بود توضيح داد: در فضايي كه تحريم وجود داشت، همواره دستمان به سوي ديگران دراز بود و تحريم براي ما عزت نداشت اما نخستين چيزي كه برجام براي ما آورد عزت بود. وي تاكيد كرد: برجام يعني شما آزاديد به جاي دولت دو كشور از ميان ده‌ها كشور براي خريد، انتخاب كنيد و آثار برجام فضايي براي حق انتخاب را براي مردم ما به وجود آورد. روحاني تصريح كرد: اينكه يك قدرت به ما بگويد شما حق فروش يك ميليون و ۱۰ بشكه نفت نداريد و فقط اجازه فروش يك ميليون بشكه نفت داريد بر خلاف عزت و زورگويي عليه ملت است و برجام به معناي برداشتن زور و تحريم، و آزاد كردن اراده يك ملت بود. رئيس دولت تدبير و اميد با اشاره به اينكه امروز در حوزه صادرات نفت خام و ميعانات آن به دو و نيم ميليون بشكه رسيده‌ايم و هر زمان هر چقدر كه تصميم بگيريم مي‌توانيم صادر كنيم خاطرنشان كرد: عزت ما در سايه اراده ماست و اراده ما در سايه سياست درست و خرد ورزي است. شعار دادن نمي‌تواند ما را به عزت برساند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: