ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۰۶۵
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۹

ادعاي سخنگوي دولت انگليس عليه ايران

يك سخنگوي دولت انگليس با طرح اتهاماتي بي‌اساس و خصمانه عليه كشورمان گفت: ما نسبت به سياست‌هاي ايران در منطقه نگران هستيم. به گزارش ايسنا، ادوين ساموئل، سخنگوي دولت انگليس در امور خاورميانه و شمال آفريقا در گفت‌وگو با روزنامه عكاظ، چاپ عربستان در اظهاراتي خصمانه مدعي شد: ما نيز در نگراني كشورهاي منطقه در خصوص دخالت ايران در امور داخلي‌شان شريك هستيم. ما بايد هميشه هوشيار باشيم. حمايت ايران از حوثي‌ها در يمن نيز نگراني زيادي براي ما ايجاد مي‌كند. او در ادامه اين گفت‌وگو با ادعاي اينكه ايران به يمن سلاح ارسال مي‌كند، گفت كه اقدامات ايران خلاف قطع‌نامه ۲۲۱۶ شوراي امنيت سازمان ملل است. اين سخنگوي دولت انگليس همچنين مدعي شد: دخالت ايران در امور داخلي ديگر كشورها يا حمايت از اقدامات خشونت‌آميز در منطقه مشروع نيست. اين ادعاها در حالي مطرح مي‌شود كه مقامات ايران همواره ضمن رد هرگونه اتهام مبني بر دخالت در امور ديگر كشورها همواره تاكيد مي‌كنند كه مسائل داخلي هر كشوي به ملت آن ارتباط دارد و اين مردم كشورها هستند كه بايد درباره سرنوشت خودشان تصميم بگيرند اما غرب و آمريكا و هم‌پيمانان‌شان در منطقه همواره تلاش مي‌كنند تا با طرح اين اتهامات عليه كشورمان توجه جامعه بين‌الملل را نسبت به اين واقعيت كه دخالت و سياست‌هاي غرب و آمريكا در منطقه و سياست‌هاي مداخله‌جويانه و تفرقه افكنانه عربستان سعودي در كشورهاي منطقه است منحرف كنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: