آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۷۰۸۷
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۵

ترکیه بازداشت شدگان را به اماکن نامعلوم برد

 تدبیر24:  عفو بین‌الملل تاکید کرد که باید به بازداشت شدگان اجازه داده شود تا با خانواده‌هایشان در تماس باشند و به آنها این امکان داده شود تا وکیل بگیرند.
عفو بین‌الملل تاکید کرد که مسئولان ترکیه‌ای دو هفته بعد از کودتای نافرجام، تعدادی از افراد را در مکان‌های نامشخص بازداشت کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، عفو بین‌الملل با بیان این مطلب، اعلام کرد که این امر به دلیل پر شدن گنجایش زندان‌ها است و افراد مظنون در اقصی نقاط کشور در تاسیسات ورزشی یا مکان‌های پرورش حیوانات در شرایط غیرانسانی بازداشت می‌شوند.

عفو بین‌الملل تاکید کرد که باید به بازداشت شدگان اجازه داده شود تا با خانواده‌هایشان در تماس باشند و به آنها این امکان داده شود تا وکیل بگیرند.

این سازمان اعلام کرد که مسئولان فهرست رسمی را در مورد زندانیان و مکان‌های بازداشت‌شان به ویژه کسانی که آنها را به رهبری کودتا متهم می‌کنند، ارائه نداده‌اند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: