ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۷۰۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۵

باراک اوباما: دونالد ترامپ شایسته کسب مقام ریاست‌جمهوری نیست

تدبیر24:  رییس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه ۱۲ مرداد بار دیگر از دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات نوامبر آینده شدیدا انتقاد کرد و گفت: «زمان آن فرا رسیده که رهبران حزب، آقای ترامپ را محکوم کنند و پشتیبانی از او را پس بگیرند».

باراک اوباما در جریان کنفرانس مطبوعاتی مشترک با نخست‌وزیر سنگاپور که به مناسبت پنجاهمین سال روابط دیپلماتیک دو کشور در واشینگتن به سر می‌برد، در پاسخ به پرسشی درباره سخنان جنجال آفرین دونالد ترامپ گفت: «به نظر من کاندیدای جمهوریخواهان شایسته کسب مقام ریاست جمهوری نیست؛ من این مطلب را هفته گذشته هم گفتم و او هم پی در پی آن را ثابت می‌کند».

وی افزود: «این تصور که او به خانواده‌ای که برای این کشور فداکاری کرده است حمله می‌کند و یا این واقعیت که از ساده‌ترین مسائل و بصیرت سیاسی در مورد اروپا، ‌خاورمیانه و آسیا بی‌بهره است، بدین معناست که او به هیچوجه آماده پذیرش چنین مسوولیتی [در مقام ریاست جمهوری آمریکا] نیست».

رییس جمهوری آمریکا با اشاره به انتقادهای مکرر از کاندیدای جمهوریخواهان گفت: «این تنها عقیده من نیست. آنچه جالب توجه است انتقادهای مکرری است که از جانب جمهوریخواهان متشخص علیه گفته‌های ترامپ صورت می‌گیرد که از آن جمله‌اند [پل رایان] رییس مجلس نمایندگان، [سناتور میچ مک کانل] رییس اکثریت در سنا و جمهوریخواهان برجسته‌ای مانند [سناتور ایالت آریزونا] جان مک کین. و به باور من پرسشی که آنها باید در میان خود مطرح کنند این است که اگر شما پی در پی آنچه را که او بر زبان می‌آورد، غیر قابل پذیرش می‌دانید، چرا حمایتش می‌کنید؟ این امر در مورد حزب شما چه معنا می‌دهد که چنین شخصی پرچمدار آن است؟»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: