ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۷۱۳۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸

چرا برخی کودکان خلاق نیستند؟

تدبیر24:زمینه رشد خلاقیت زمانی مهیا می شود که کودکان آزادی عمل لازم را از سوی والدین دریافت کنند .وجود قوانین خاص و خشک ارزش های اخلاقی را در کودکان دچار تناقض می کند. از این رو کودکان برای خلاقیت نیازمند تحرک و فعالیت هستند.
برخی قوانین خشک و دست پاگیر در خانواده وقتی از سوی والدین اعمال می شود باعث از بین بردن خلاقیت در کودکان می شود.

به گزارش آستان از ساینس دیلی؛در سنین بین 2 تا 5 سال اوج خلاقیت کودکان است و در این سنین معمولا خلاقیت کودکان به خوبی رشد و ترقی می کند از سویی دیگر چنانچه والدین با قوانین خشک و دست و پاگیر اعمال رفتار کنند ممکن است مانع از رشد خلاقیت فرزندان شوند.

اغلب روان شناسان حوزه کودک بر این باورند تاکید افراطی بر جنسیت، هوش و حافظه کودک او را از رشد خلاقیت دور می کند.

همچنین مقایسه نابجا کودک با همسالان یا دیگر کودکان نیز علاوه بر ایجاد حس رقابت منفی خلاقیت را از او می گیرد.متاسفانه برخی والدین به علت آشنا نبودن با مفاهیم خلاقیت دست به سرزنش کودکان می زنند و با این روش تخیل کودکان را از بین می برند.

یکی دیگر از مواردی که خلاقیت کودکان را از بین می برد تحمیل نقش بزرگسالان به کودکان است که با این روش شادی وشادابی و نشاط را در کودکان از بین می برند.همچنین زمانی که والدین بیش از حد به کودکان انتقاد کنند مانع از رشد خلاقیت در او می شوند.

برخی والدین فرصت کافی و وقت لازم برای شناسایی علایق کودکان خود نمی کنند و استعدادهای درونی کودک را کور می کنند از این رو در آینده با فردی رو به رو می شوند که همه خلاقیت هایش را در کودکی از دست داده است.

اغلب روان شناسان و متخصصان حوزه کودک به والدین توصیه می کنند نیاز است تا فرصت های لازم برای سئوال کردن در اختیار کودک قرار گیرد.همچنین کودکان نیاز دارند برای شناخت پیرامون خود کنجکاوی کنند تا بتوانند محیط را کشف کنند.

زمینه رشد خلاقیت زمانی مهیا می شود که کودکان آزادی عمل لازم را از سوی والدین دریافت کنند .وجود قوانین خاص و خشک ارزش های اخلاقی را در کودکان دچار تناقض می کند. از این رو کودکان برای خلاقیت نیازمند تحرک و فعالیت هستند.

منبع:آستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: