آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۷۱۴۶
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۳

پرسپولیس صدرنشین شد

دیدار تیم‌های پرسپولیس و گسترش فولاد تبریز با برتری یک بر صفر شاگردان برانکو به پایان رسید.
 تدبیر24:در ادامه هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران، گسترش فولاد تبریز از ساعت ۱۸ در ورزشگاه اختصاصی خود میزبان پرسپولیس بود که  این دیدار  در نهایت با برتری یک بر صفر پرسپولیس به پایان رسید. برای پرسپولیس در این دیدار وحید امیری در دقیقه ۴۶ گلزنی کرد.

نیمه نخست:

دقیقه ۲۴: حرکت خوب شاگردان برانکو(Branko Ivanković)، پشت محوطه جریمه فرصت خوبی برای محسن مسلمان مهیا کرد اما ضربه پای چپ این بازیکن از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۲۶: ارسال کرنر از سمت راست، فرصت خوبی را برای پرسپولیسی‌ها ایجاد کرد اما بی‌دقتی بازیکنان این تیم اجازه نداد دروازه گسترش باز شود.

نیمه دوم:

دقیقه ۴۶: حرکت خوب پرسپولیسی‌ها باعث شد وحید امیری درون محوطه جریمه گسترش فولاد صاحب توپ شود که این بازیکن هم با یک ضربه خوب دروازه را هدف قرار داد که با اشتباه خسوس(Fernando de Jesus Ribeiro) وارد دروازه گسترش فولاد شد.

دقیقه ۵۶: پاس بلند برای پریرا(Luciano Pereira Mendes)، او را در فرصت خوبی قرار داد که این بازیکن در گام آخر ناکام ماند و نتوانست ضربه نهایی را به خوبی بزند و توپ از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۷۰: فرشاد احمدزاده درون محوطه جریمه گسترشی‌ها فرصت خوبی را به دست آورد. او با یک پاس خوب مهدی طارمی را در فرصت گلزنی قرار داد اما این بازیکن نتوانست به توپ ضربه بزند.

دقیقه ۷۹: محسن مسلمان پشت محوطه جریمه صاحب توپ شد و با ضربه‌ای دروازه را هدف قرار داد اما ضربه پای چپ او از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۸۰: مگنو باتیستا(Magno Batista da Silva) پشت محوطه جریمه پرسپولیس، ضربه زیبایی را روانه دروازه کرد اما ضربه او را بیرانوند مهار کرد.

دقیقه ۸۲: ساسان انصاری پشت محوطه جریمه گسترش فولاد، با پاس قشنگی فرصتی را برای کامیابی‌نیا مهیا کرد اما ضربه این بازیکن به بیرون رفت.

دقیقه ۹۲: با توجه به حمله همه جانبه گسترش فولاد، موقعیت بسیار خوبی در اختیار بازیکنان کمالوند قرار گرفت که این موقعیت به گل تساوی تیم تبریزی منجر نشد.

پرسپولیس امروز با ترکیب علیرضا بیرانوند، سیدجلال حسینی، حسین ماهینی، محمد انصاری، کمال کامیابی‌نیا، محسن مسلمان (احمد نوراللهی ۹۰)، امید عالیشاه (ساسان انصاری ۷۸)، فرشاد احمدزاده، علی علیپور (مهدی طارمی ۶۶)، محسن ربیع‌خواه و وحید امیری به میدان رفت.

گسترش فولاد نیز با ترکیب فرناندو دخسوس، مرتضی اسدی، مگنو باتیستا، مسعود ابراهیم‌زاده، محسن حمیدی، سید محسن حسینی، علیرضا نقی‌زاده، محمدرضا خلعتبری (یوسف سیدی ۶۰)، لوسیانو پریرا، داریوش شجاعیان و مصطفی اکرامی (درویشی ۷۷) بازی کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: