ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۲۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۶

تمایل اتریش برای گسترش روابط تهران-وین

معاون وزیر خارجه اتریش ضمن درخواست گسترش روابط دوجانبه با ایران، بر استفاده از همه پتانسیل‌ها در این زمینه تاکید کرد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از شبکه خبری «پرس‌تی‌وی»، «راینهولد لوپتاکا» معاون وزیر خارجه اتریش از تمایل کشورش برای توسعه روابط بیشتر میان وین و تهران خبر داد.
لوپتاکا در جریان دیدار با «مجید تخت‌روانچی» معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه ایران در این زمینه با اشاره به روابط طولانی میان اتریش و ایران و دیدار اخیر میان «حسن روحانی» و «هاینتس‌فیشر» روسای جمهوری ایران و اتریش در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، چنین دیداری را مثبت ارزیابی کرد و ابراز امیدواری کرد که روابط 2 جانبه در دوران روحانی افزایش یابد و 2 کشور از پتانسیل‌ها برای گسترش روابط استفاده کنند.
تخت‌روانچی نیز گفت که روابط خوب و همکاری‌ها میان 2 کشور تامین کننده منافع تهران و وین است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: