آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۷۲۹۵
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۰

برگزاری دومین نمایشگاه آثار فرهنگی و هنری ایران در ریودوژانیرو

   تدبیر24:دومین نمایشگاه صنایع دستی و آثار فرهنگی و هنری ایران در شهر ریودوژانیرو برگزار شد.

 به دنبال برپایی نمایشگاه جلوه‌های فرهنگ و هنر ایران در شهر ریودوژانیرو برزیل توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در برازیلیا، دومین نمایشگاه فرهنگی و صنایع دستی و فرش دستبافت کشورمان به همت یکی از ایرانیان مقیم شهر ریودوژانیرو با همکاری سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل در یکی از مراکز تجاری مهم این شهر نیز افتتاح شد.

محمد علی قانع زاده سفیر جمهوری اسلامی ایران در برزیل در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با حضور تعدادی از ایرانیان مقیم، دانشگاهیان و اقشار مختلف برگزار شد، با اشاره به نقش سازنده ایران در تمدن جهانی، گفت: ایران با ۷ هزار سال تاریخ تمدن یکی از سه سازنده تمدن جهانی است. هنرهایی همچون  سفالگری، شیشه گری، کاشیکاری و معرق، خطاطی، تذهیب، مقرنس، فرش بافی، میناکاری و بسیاری از هنرهای دستی یا توسط ایرانیان ابداع شده و یا ایرانیان در استحکام و بارور شدن و ترویج آن نقش اساسی داشته‌اند.

وی ادامه داد: با اغتنام از بازی‌های المپیک و پارالمپیک، سفارت جمهوری اسلامی ایران در برزیل اقدام به برگزاری نمایشگاه‌هایی در سطح شهر ریودوژانیرو با هدف معرفی فرهنگ و هنرهای دستی و تشویق گردشگری کرده و نمایشگاه حاضر نیز با همکاری یکی از هموطنان برگزارشده است.  

قانع زاده افزود: امیدوارم بازدید کنندگان با دیدار از این آثار با فرهنگ و تمدن ایرانی بیش از گذشته آشنایی پیدا کرده و موجب تعامل بیشتر میان دو ملت ایران و برزیل باشد.

سفیر کشورمان در پایان از فردی که در برگزاری این نمایشگاه نقش اساسی داشت تقدیر و تشکرکرد.

بر اساس این گزراش، سفارت جمهوری اسلامی ایران، همانند گذشته به ویژه در  زمان برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال در سال ۱۳۹۳، با برگزاری ۳ نمایشگاه فرهنگی و صنایع دستی در کنار حضور ورزشکاران و تیم‌های ورزشی ایران، اقدام به معرفی فرهنگ و تمدن کشورمان کرد که چنین اقداماتی علاوه بر شناساندن فرهنگ غنی کشورمان در جذب گردشگران برزیلی و تقویت روابط فرهنگی بین دو کشور بسیار موثر بوده است.

در نمایشگاه‌های مذکور علاوه بر صنایع دستی و فرش‌های ایرانی، تصاویری از مناطق گردشگری و آثار باستانی ایران نیز در معرض دید عموم قرار گرفته و بروشور و اطلاعاتی هم در خصوص این مناطق ارائه شده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: