ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷

یک اتفاق تکراری در المپیک

  تدبیر24:مدال طلای دوی ۱۰۰ متر المپیک ریو به دونده افسانه‌ای جامائیکا رسید.

در یکی از مهم‌ترین رقابت‌های المپیک ۲۰۱۶ ریو و در فینال دوی ۱۰۰ متر، هشت دونده به رقابت با یکدیگر پرداختند که در نهایت "یوسین بولت" جامائیکایی موفق شد به مدال طلا برسد.

او در فینال این رقابت‌ها با پشت سر گذاشتن گاتلین آمریکایی با زمان ۹.۸۱ از خط پایان گذشت و سومین مدال طلای دوی ۱۰۰ متر و هفتمین طلای مجموع خود را در المپیک‌ها به دست آورد.

او در دوهای ۱۰۰ متر، ۲۰۰ متر و ۴ در ۴۰۰ متر امدادی المپیک‌های پکن و لندن هم به مدال طلا رسیده بود و با طلای این دوره، افسانه‌ای‌تر و دست‌نیافتنی‌تر از گذشته شد.

بولت اولین دوومیدانی کاری است که در سه المپیک پیاپی مدال طلای ۱۰۰ متر را کسب می‌کند.

جاستین گاتلین نیز با زمان ۹.۸۹ و آندره دگراس با زمان ۹.۹۱ دوم و سوم شدند.

حسن تفتیان هم در نیمه‌نهایی با زمان ۱۰.۲۳ هشتم شد و در مجموع جایگاه بیست و دوم را به خود اختصاص داد.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: