ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۴۵۱
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
پاسخ سفیر ژاپن به عراقی ها:

به قرآن رجوع کنید

سفیر ژاپن در بغداد در پاسخ به سوال های مکرری که عراقی ها از وی درباره چگونگی شکوفایی و پیشرفت ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم می کنند،به آنها توصیه کرد که به قرآن کریم مراجعه کنند زیرا قرآن راه شکوفایی و پیشرفت را نشان داده است.
  تدبیر24: 'فومیو ایوای' در مقاله ای که روز سه شنبه به زبان عربی منتشر شد٬ با اشاره به آیه 11 سوره مبارکه 'الرعد' 'ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسم' (خداوند سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمی دهد مگر آنکه آنان آنچه را در خودشان است تغییر دهند)، نوشت: در این آیه، خط مشی پیشرفت و شکوفایی ملت ها تبیین شده است.
وی افزود: رهبران ژاپن با وجود شرایط سخت بعد از جنگ و اشغال،بدون هیچ گونه شک و تردیدی ٬عزم جدی برای پیشرفت و شکوفایی ژاپن داشتند و دو عنصر اراده و ایمان سرمایه مشترک بخش اعظم مردم ژاپن بود، همانطور که در قرآن شما (عراقی ها) با عنوان 'ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم' به آن اشاره شده است.
وی خطاب به رهبران سیاسی عراق افزود: 'دوست دارم تلاش شما را ببینم، بدون اینکه به دیگران تکیه کنید و نمی خواهم تلاش دیگران را به جای شما ببینم تا بتوان آینده ای روشن ساخت . ژاپن آماده همکاری با شماست.
آمریکایی ها در بدو اشغال عراق، از زبان 'پل برمر' حاکم غیر نظامی آمریکا در عراق، به مردم عراق وعده دادند که از عراق، ژاپن دیگری خواهند ساخت، اما بعد از گذشت 13 سال از سقوط صدام و تاسیس نظام سیاسی جدید، عراقی ها نه تنها اثری از پیشرفت و شکوفایی ژاپن در کشورشان ندیدند، بلکه میراث سنگین اشغالگران را خشونت و ویرانی و تروریسم یافته اند.
برچسب ها: تدبیر24 قرآن ژاپن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: