ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۷۵۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳

قوانین طلایی استفاده از شبکه های مجازی

تدبیر24:قائل شدن محدودیت های مکانی و زمانی برای استفاده از شبکه های مجازی نیز باید به شکل یک قانون در خانواده درآید تا فرزندان دور از واقعیت زندگی نکنند و بتوانند تعاملات خود را با دنیای واقعی حفظ کنند.
استفاده از رسانه های گروهی و شبکه های مجازی امروزه برای نوجوانان جز لاینفک زندگی شان شده است.

به گزارش آستان از ایندیپندنت؛استفاده نوجوانان از ابزارهای روز به اندازه ای حائز اهمیت است که والدین نیز باید خود به فرزندان شان آموزش استفاده از این ابزارها را بدهند.

یکی از راهکارهایی که به والدین کمک می کند تا نظارت کافی و غیر مستقیم روی فرزندان هنگام استفاده از وسایل روز را داشته باشند این است که در خصوص نحوه استفاده از شبکه های مجازی بین خود و فرزندان شان یک قرارداد واقعی تنظیم کنند تا فرزندان خود را ملزم بدانند که از حریم شخصی خود محافظت کنند.

دومین راهکار این است که به فرزندان یاد بدهند که نسبت به آبروی خود مسئولیت پذیر باشند  و هیچ زمان اطلاعات فردی خود را با دیگران به اشتراک نگذارند.از سویی دیگر نیز والدین ملزم هستند نسبت به حریم شخضی فرزندان خود احترام گذارند.

قائل شدن محدودیت های مکانی و زمانی برای استفاده از شبکه های مجازی نیز باید به شکل یک قانون در خانواده درآید تا فرزندان دور از واقعیت زندگی نکنند و بتوانند تعاملات خود را با دنیای واقعی حفظ کنند.

والدین نباید فراموش کنند که رفتار خودشان نیز یک الگوی درست برای فرزندان است بنابراین والدین نیز در مقابل استفاده از شبکه های مجازی نیز درست و اصولی رفتار کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: