ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۶۷۵۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳

برترین روزنامه‌های اقتصادی، ورزشی و هنری کدامند؟

 تدبیر24: در پی اعلام نتایج رتبه‌بندی، بعد از روزنامه‌های سراسری و روزنامه‌های بخش خصوصی، نگاهی به جدول اعلام شده، درباره برخی روزنامه‌های تک‌زمینه‌ای نیز نتایجی را به مخاطبان ارایه می‌دهد.

 در حوزه روزنامه‌های اقتصادی، روزنامه‌های «دنیای اقتصاد»، «فرصت امروز»، «جهان اقتصاد»، «جهان صنعت»، «عصر اقتصاد»، «فاینشنال تریبون»، «آسیا»، «اقتصاد پویا» و «ابرار اقتصادی» به ترتیب رتبه‌های اول تا نهم را کسب کرده‌اند.

همچنین در بخش روزنامه‌های ورزشی «خبر ورزشی»، «ایران ورزشی»، «گل»، «۹۰»، «شوت»، «ابرار ورزشی»، «پیروزی» و «هدف» رتبه‌های اول تا هشتم را به دست آورده‌اند.

در زمینه روزنامه‌های غیرفارسی‌زبان، «تهران تایمز»، «ایران دیلی»، «ایرانیان»، «الوفاق» و «الیک» رتبه‌های اول تا پنجم را به دست آورده‌اند.

همچنین در روزنامه‌های مربوط به حوزه فرهنگ و هنر نیز «سینما»، «بانی فیلم»، «وصف صبا» و «هنرمند» رتبه‌های اول تا چهارم را کسب کرده‌اند.

رتبه‌بندی روزنامه‌های سراسری نیز «همشهری»، «دنیای اقتصاد»، «ایران»، «خراسان»، «خبر ورزشی»، «جام جم»، «اطلاعات»، «کیهان»، «شرق» و «اعتماد» اعلام شده است.

رتبه‌بندی روزنامه‌های اقتصادی

امتیاز

روزنامه

رتبه

۸۱.۶۸

     دنیای اقتصاد

۱

۶۱.۶۳

فرصت امروز

۲

۶۱.۳۴

جهان اقتصاد

۳

۵۷.۸۶

جهان صنعت

۴

۵۵.۷

عصر اقتصاد

۵

۵۱.۴۶

Financial Tribune

۶

۴۵.۷۶

آسیا

۷

۲۸.۸

اقتصاد پویا

۸

۲۴

ابرار اقتصادی

۹

رتبه‌بندی روزنامه‌های ورزشی

امتیاز

روزنامه

رتبه

۷۹.۳۶

خبر ورزشی

۱

۶۲.۱

ایران ورزشی

۲

۶۱.۰۹

گل

۳

۴۹.۵۸

۹۰

۴

۴۱.۵۷

شوت

۵

۳۳.۸۲

ابرار ورزشی

۶

۴۳.۲

پیروزی

۷

۴۰.۷۹

هدف

۸

رتبه‌بندی روزنامه های غیر فارسی

امتیاز

روزنامه

رتبه

۱

TEHRAN TIMS

۵۷.۲۳

۲

IRAN DAILY

۵۰.۴۶

۳

IRANIANS

۴۸.۶۳

۴

الوفاق

۵۰.۶

۵

الیک

۴۱.۱

رتبه‌بندی روزنامه‌های فرهنگی هنری

امتیاز

روزنامه

رتبه

۱

سینما

۴۶.۸

۲

بانی فیلم

۴۵.۹۹

۳

وصف صبا

۳۷.۴

۴

هنرمند

۳

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: