آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۷۵۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۳

خسارت سنگین به مجموعه دام و ذخائر ژنتیکی در گرگان

تدبیر24:  بر اساس اخبار واصله از شهرستان گرگان، دادگستری شهرستان گرگان یک هزار رأس گاو شیرده وارداتی از کشور کانادا که دارای ذخائر ژنتیکی بالایی بوده و هر رأس گاو به طور روزانه 40 کیلوگرم شیردهی داشته به همراه تعدادی گاون نر از نژاد هولشتاین که با استفاده از صندوق ذخیره ارزی با مشارکت بانک ملی ایران وارد کشور گردیده و در منطقه محروم شهرستان آق قلا محصولات تولیدی لبنی در دامداری مدرن به طور روزانه 20 تن شیر تولید می¬گردیده با یک فقره چکی که فاقد وصف کیفری بوده گاوهای آبستن و شیرده را توقیف، حراج و از محل دامداری خارج و بدون نظارت سازمان دامپزشکی در محل های خارج از استاندارد جهاد کشاورزی نگهداری و 300 رأس آن در همان لحظه اولیه خروج دام به کشتارگاه جهت ذبح و فروش برده شده و دادگستری استان گلستان در سال اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل دادگستری گرگان خارج از منویات مقام معظم رهبری طراحی ضربه و خسارت سنگینی به گاوهای سوپر و پرشیرده وارد و با نابودی مواجه نموده است و بزرگترین مرکز تحقیقات اصلاح نژاد را که امید دامداران سنتی منطقه جهت تبدیل به صنعتی شدن را با ناامیدی مواجه می نماید. در همین راستا دادستان گرگان مدیران شرکت را دستگیر و روانه زندان نموده و با توقیف دام پس از دو سال توقیف و اضمحلال دام با خسارت ده میلیارد تومان به شرکت و بانک ملی ایران علیرغم مشارکت مدنی و در وثیقه رهنی بودن دام، آنها را به حراج گذاشته و حراج گذاشته و موجبات خسارت سنگین به مجموعه دام کشور و منابع و ذخائر ژنتیکی وارد نموده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: