ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۳

تیم آث.میلان در ایران

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: میلانی‌ها لیستی ۳۰ نفره برای حضور در ایران به ما اعلام کردند که قطعا ۱۷ نفر از آنها به ایران می‌آید.
تدبیر24: محمد رویانیان اظهار داشت: جا دارد ابتدا از تاج و کلیه همکارانش در سازمان لیگ که به خاطر یک حرکت ملی موافقت خود را برای کمک به ما اعلام کردند مخصوصا ظرف 24 ساعت گذشته با برگزاری جلسات مستمر تشکر کنم.

وی افزود: همچنین جا دارد از نگاه ملی دوست عزیزم فتح‌الله زاده و قلعه‌نویی نیز تشکر کنم که برای رفع مشکلات پیش رو برای بازی پیشکسوتان ما با میلان اعلام آمادگی برای کمک کردند. امیدوارم  با توجه به اینکه مشکل تاریخ بازی برطرف شد این بازی در ایران برگزار شود تا انشاءالله کلیه پیشکسوتان ما در یک فضایی حرفه‌ای و مقابل 120 هزار نفر مورد تقدیر و از فوتبال خداحافظی کنند.

رویانیان ادامه داد: میلانی‌ها نیز لیستی 30 نفره به ما اعلام کردند که در آن ستاره‌های مختلف حضور دارد. قطعا 17 نفر از این بازیکنان به ایران خواهند آمد و در مقابل پرسپولیس صف‌آرایی خواهند کرد.

وی در پاسخ به این سوال که چه زمانی قرارداد نهایی مشخص خواهد شد گفت: ما نامه‌نگاری‌های متعددی را داشتیم و انشاءالله ظرف دو هفته آینده قرارداد نهایی امضا می‌شود. اینجا جا دارد از امیر قلعه‌نویی تشکری ویژه داشته باشم که تاکید داشت اگر بازی‌های استقلال فشرده نشود موافقت تغییر بازی استقلال است که این نشانگر عرق ملی و تعصب این مربی بادانش است. به زودی انشاءالله مشکلات ریز نیز برطرف می‌شود و در مکاتبه‌ای جدید که ما هم موافق آن بودیم میلانی‌ها به ما اعلام کردند که 7 آذر آمادگی حضور در ایران را دارند. این بازی انشاءالله با حضور 120 هزار نفر در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد. این را هم بدانید هر کس که تلاش کرد این بازی برگزار شود و از خودگذشتگی کرد قطعا هنر بزرگی کرده که من از این عزیزان تشکر می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: