ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۶۰۵
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۰

حضور بیهوده احمدی نژاد

  تدبیر24:روزنامه اعتماد نوشت:پرویز کاظمی نخستین خروجی دولت گذشته که زودتر از همه اعلام استقلال از سیاست‌های قبلی می‌کند، این‌بار هم از احمدی‌نژاد می‌گوید، از مردی که در سر سودای بازگشت دارد و البته علاقه‌مند است رفتارهایی خارج از عادت داشته باشد.

پرويز كاظمي وقتي در برابر سوالي با محوريت بازگشت احمدي‌نژاد قرار مي‌گيرد، حرف‌هاي جالبي را به ميان مي‌آورد. او سفرهاي استاني را بهانه‌اي براي در ميان اخبار بودن رييس دولت گذشته مي‌داند و مي‌گويد: «همه مردم ايران محمود احمدي‌نژاد را مي‌شناسند و مي‌دانند كه او چقدر دوست دارد تا همچنان در اخبار باشد و به قول معروف ديده شود. به همين دليل، ايشان حضور در انتخابات را نه تكذيب مي‌كند و نه تاييد.»

وزير رفاه دولت گذشته مشكلات شكل گرفته در دولت گذشته را عاملي براي عدم استقبال مردم از احمدي‌نژاد مي‌داند و تاكيد مي‌كند: «هشت سال رياست احمدي‌نژاد بر دولت، آسيب‌هايي زيادي را در حوزه‌هاي مختلف به بار آورد و مشخص است كه راي مردم به اسم او نوشته نخواهد شد. خيلي از مطالب براي جامعه روشن شده و به همين دليل محال است به او اقبالي داشته باشند.»

كاظمي درباره شايبه انتخاباتي داشتن رفتارهاي رييس دولت گذشته مي‌گويد: «همه مي‌دانند كه ايشان علاقه‌مند است تا ديده شود و مطرح باشد. احمدي‌نژاد روحيه‌اش به گونه‌اي است كه ساكت بودن و در حاشيه قرار گرفتن را برنمي‌تابد و طبيعتا كارهايي كه در اين چند مدت انجام داده را مي‌توان بنا به شناختي كه از او وجود دارد، طبيعي دانست.»


هوش احمدي‌نژاد براي منافع فردي است
وزير رفاه دولت نهم اظهارات گذشته خود درباره باهوش بودن احمدي‌نژاد را باز هم تكرار كرد و البته براي آن دليل ديگري را ‌شمرد. او گفت: «احمدي‌نژاد واقعا باهوش است؛ اما متاسفانه هوشش را براي منافع فردي به كار مي‌گيرد، تا مصالح عمومي! اگر قرار بود هوش او در مسير صحيح مورد استفاده قرار بگيرد، بسياري از مشكلات گريبان كشور را در آن هشت سال نمي‌گرفت».

وي در ادامه تاكيد كرد: «نظر من اين است كه خودش هم مي‌داند كه آمدنش به انتخابات موضوعيت ندارد و قطعا مي‌داند كه فضاي سياسي و اجتماعي از حضورش استقبال نخواهد كرد و مي‌داند كه جامعه پذيرايش نخواهد بود.»

كاظمي در برابر اين سوال كه اطرافيان احمدي‌نژاد به او القا مي‌كنند كه مي‌تواند براي سومين بار در پاستور ساكن شود، گفت: «اين را در نظر بگيريد كه اطراف احمدي‌نژاد خلوت شده و همين‌هايي كه مانده‌اند، براي قدرت داشتن خودشان چنين كاري را انجام مي‌دهند تا هر كدام دوباره در منصب‌هاي بالا مشغول به كار شوند. احمدي‌نژاد مي‌داند كه نيامدنش بهتر از آمدنش است و تصميم‌گير نهايي هم خودش است و تكرار مي‌كنم باهوش‌تر از آن است كه در باغ سبز پوشالي را كه نشانش مي‌دهند جدي بگيرد.همچنين برخي اين طور مي‌گويند كه از رد صلاحيت احتمالي استقبال مي‌كند كه بعيد است چنين ريسكي را به جان بخرد. او ادعايش اين است كه خدمتگزارترين رييس دولت بوده و به همين دليل دوست ندارد رد صلاحيت شود؛ به ويژه اينكه در چند مدت اخير، اعضايي از شوراي نگهبان تاكيد كرده‌اند كه تاييد صلاحيت در گذشته ضامن تاييد شدن دوباره نيست.»

كاظمي درباره شركت احمدي‌نژاد در انتخابات سال ٩٦ گفت: «بهتر است اين طور گفته شود كه احمدي‌نژاد نبايد در انتخابات باشد و خودش هم مي‌داند كه حضورش حضوري بيهوده خواهد بود .
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: