تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 04
کد خبر: ۶۷۶۶۱
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۶

شبکه های بی قانون

  تدبیر24: برنامه"گفت و گوی فرهنگی"با موضوع «بررسی سیاست گذاری فرهنگی در شبکه های اجتماعی» و با حضور امیر عبدالرضا سپنجی(عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)، مهندس انتظاری(عضو عالی فضای مجازی کشور) روی آنتن شبکه رادیویی گفت و گو رفت.

در ابتدای این برنامه، امیر عبدالرضا سپنجی(عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) درباره استفاده از شبکه های اجتماعی در ایران و خارج از کشور گفت: غیر از مباحث پژوهشی به فضای مجازی به عنوان ابزار سرگرمی نگاه می کنند.

سپنجی ادامه داد: این شکل از استفاده از شبکه های مجازی را در خارج از ایران ندیدم و بیشتر برای تعمیق ارتباطات اتفاق می افتد. بعضی گروه ها اهداف را تعریف کردند اما اساسا به مباحث غیرجدی و سرگرمی و درجه چندم در شبکه های اجتماعی می پردازیم.

وی اظهار کرد: قرار بود فناوری اطلاعات و ارتباطات را در چند کشور آلمان، آمریکا، انگستان، ایتالیا، روسیه، ژاپن، فرانسه و ایتالیا ارزیابی کنیم. تمام این کشورها از دو دهه قبل در حوزه آی سی تی آزادسازی دادند و همچنین به مسائل فرهنگی مرتبط با آن پرداختند. در فاز دوم قرار بود سال 92 پنچ کشور هم سنخ را در این زمینه مقایسه کنیم و در این ارزیابی مقایسه ایران با این کشورها غیرممکن بود؛ چون در قوانین انسجام وجود ندارد.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: مردم ما باید آداب گفت و گو را تمرین کنند و این فضای پیام رسان و شبکه های اجتماعی بسیار خوب است و البته باید سواد رسانه ای داشته باشیم که از خانواده ها و مدرسه شروع می شود.

در ادامه، مهندس انتظاری(عضو عالی فضای مجازی کشور) با بیان اینکه تفاوت جدی در استفاده شبکه های اجتماعی و فضای مجازی بین غرب و ایران وجود دارد، گفت: شبکه های اجتماعی در غرب به طور طبیعی ایجاد شده اند؛ یعنی در یک فرآیند توسعه، فناوری و امتزاج چند تکنولوژی با هم ایجاد شده اما در ایران این فناوری ها و فرهنگ وارد شده اند. خاستگاه این تکنولوژی در غرب، فرهنگ خود را دارد اما در ایران این فرهنگ وارد می شود.

وی با بیان اینکه شبکه، پدیده جدیدی در ارتباط با گروه ها ایجاد می کند؛ افزود: اگر این ارتباط طبیعی باشد، اقتضائات خود را دارد اما در ایران به صورت مصنوعی است. ما هنوز از شبکه های مجازی استفاده ضروری نمی کنیم.

انتظاری درباره سیاستگذاری فرهنگی بیان کرد: سیاستگذاری فرهنگی در غرب مدیریت می شود و آنجا اندیشکده های بسیار قوی است که می توانند جامعه را در آینده مدیریت کنند. قطعا سیاستگذاری ها هوشمندانه است و بر مبنای اقتصاد لیبرال به سوی بیشترین سود می رود. در کشور ما سعادت انسان مطرح است و نمی توانیم مانند غرب پیش برویم.  

برنامه"گفت و گوی فرهنگی" از شنبه تا چهارشنبه ساعت 20:00 روی آنتن شبکه رادیویی گفت و گو می رود و علاقه مندان می توانند برای دسترسی به فایل صوتی به سایت شبکه مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: