آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۶۷۶۹۴
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۸

برگزارکنندگان کنسرت‌ها، فرش زیر پایشان را می‌فروشند!

  تدبیر24:  سالار عقیلی خواننده موسیقی سنتی کشورمان در مورد آخرین وضعیت کاری خود به زهرا نعیمی خبرنگار خبرگزاری موج گفت: پنجم شهریور ماه اجرای کنسرت با گروه هم‌نوازان و همکاری با سعید فرج‌پور را دارم که بخشی از آهنگ‌های کار ساخته او و بخشی هم از موسیقی‌های قدیمی و ملی میهنی خودم را اجرا خواهم کرد.

وی در ادامه در خصوص اجرای تیتراژ سریال‌ها گفت: خواندن برای تیتراژ بستگی به دو مورد دارد. یک آنکه سریال خوب و گیرایی باشد که مردم را جذب کند که در این صورت هم تیتراژ شنیده و مورد استقبال قرار می گیرد. دوم آنکه آهنگساز کار بسیار قوی و خوبی بسازد که در این صورت حتی اگر سریال هم ضعیف باشد باز تیتراژ مورد استقبال قرار می‌گیرد.

خواننده سریال «چرخ فلک» به تهیه کنندگی مجید مولایی در خصوص این فیلم گفت: سریال «چرخ فلک» با وجود اینکه زمان کمی است که روی آنتن تلویزیون رفته، به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است و در کنسرت‌ها از ما می‌خواهند این کار را به صورت زنده اجرا کنیم.

سالار عقیلی در خصوص لغو کنسرت‌های اخیر، ضمن ابراز ناراحتی، گفت: متأسفانه این روزها کنسرت‌ها در برخی شهرستان‌ها لغو می‌شوند و دلیل آن هم هنوز مشخص نشده است و ما کماکان منتظر آن هستیم که مسئولان تدبیری بیاندیشند و دلیلی برای لغو این کنسرت‌ها بیان کنند.

وی ادامه داد: لغو کنسرت‌ها اول از همه به برنامه‌گذاران ضرر بزرگی وارد می‌کند. ممکن است یک برنامه‌گذار برای اجرا این کنسرت‌ها – که به راحتی آنها را لغو می‌کنند- حتی فرش زیر پای‌شان را بفروشند تا بتوانند برای من و همکارانم شرایط اجرای کنسرت را فراهم کنند ولی با این شرایط و لغو سلیقه‌ای کنسرت‌ها به راحتی زندگی‌شان از بین می‌رود. در وهله دوم این مردم هستند که از نظر زمان و هزینه ضرر می‌بینند چرا که برخی‌ها از راه‌های دور می‌آیند و برای حضور در یک کنسرت، چند روز زودتر بلیت خریداری می‌کنند ولی با این مشکل تعریف نشده مواجه می‌شوند.

عقیلی در ادامه بیان کرد: ما و عرصه موسیقی همانند دیگر اصناف شغلی داریم و شغل ما، موسیقی و اجرای کنسرت است. این لغو کنسرت مانند آن است که مغازه‌ای را از فروش اجناس خود منع کنید و با این رویه، به ما ضرر می‌رسد. من تا به امروز ۲۲ سال است که در موسیقی و اجرای کنسرت فعالیت می‌کنم ولی هیچوقت مثل سه سال اخیر، به شکل فعلی شاهد برخوردهای نامشخص با موسیقی و لغو کنسرت‌ها نبوده‌ام.

سالار عقیلی در پایان به موج گفت: امیدوارم با تدابیری که مقامات بالا در نظر می‌گیرند، دیگر شاهد لغو کنسرت و تکرار اینگونه موارد نباشیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: