ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۷۶۹۸
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۷

باید بحث نظارت را روز به روز قوی تر کنیم

   تدبیر24: ناصر قوامی در گفت و گو با خبرنگار آستان  اظهار داشت: هر از چند گاهی شنیده می شود که نهادها و دستگاه ها به خود این اجازه را می دهند تا به نمایندگان مجلس فشاری وارد کنند یا گروهی به خود اجازه می دهند که با مجلس از موضع بالا سخن بگویند. این نوع تحرکات در حالی است که اصولا مجلس بنایش به این دلیل است که بتواند بر همه اتفاقات در همه حوزه ها نظارت کند و طبیعی است که مجلس نشینان اجازه اظهارنظر درباره تحرکات در حوزه های مختلف را داشته باشند.

این فعال سیاسی ادامه داد: مجلس با رای مستقیم مردم روی کار آمده است و پیگیری مطالبات عمومی برای این نهاد مهم اصلی اصولی به شمار می رود و اگر مشاهده یا شنیده شود که گروهی دنبال محدود کردن قوه مقننه هستند، اذهان عمومی اینطور قضاوت خواهد کرد که قرار است، خطایی انجام شود. پس طبیعی است که نهاد نظارتی در چنین شرایطی وارد عمل شده و از وقوع فعل هزنیه ساز جلوگیری کند.

ناصر قوامی در پایان صحبتهایش تاکید کرد که اگر واقعا دنبال این هستیم تا مشکلات و موانع را از پیش رو بردایم، قبل از هر اتفاقی باید بحث نظارت را روز به روز قوی تر کنیم تا از این طریق امکان خنثی کردن رفتارهای ناهنجار میسر شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: