ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۷۸۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸

در دادگاه بهداد سلیمی چه گذشت؟

   تدبیر24: دیوان، در طی بازی‌های المپیک دو شعبه موقت رسیدگی تشکیل داد که موظف بود تا تمام اختلافات حقوقی مرتبط با این بازی‌ها را در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی و حل و فصل کند.
 
پرونده به صورت مشترک از سوی بهداد سلیمی و کمیته‌ملی المپیک ایران، علیه فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری مطرح شد.
 
اولین موضوع مطرح شده در پرونده این بود که فدراسیون بین‌المللی وزنه‌برداری به دادگاه اعلام کرد با توجه به این که وبسایت این فدراسیون هک و از دسترس خارج شده است، بنابراین نمی‌توانست در بازه زمانی مشخص شده پاسخ ادعای خواهان را بدهد، این ادعا با موافقت دادگاه روبرو شد.
 
اما جلسه دادگاه در روز 30 مرداد با حضور نمایندگان ایران، آقای اصغر رحیمی سرپرست کاروان ایران و خانم فاطمه اسکوما به عنوان نمایندگان خواهان و نمایندگانی از طرف خوانده برگزار شد.
 
ادعای اصلی طرف ایرانی بر این محور بود که حرکت آقای سلیمی کاملا صحیح انجام شده و بر اساس رده‌بندی بایستی به ایشان مدال تعلق بگیرد و در مقابل طرف خوانده مدعی است که تمام قواعد و مقررات به درستی رعایت شده است و درخواست طرف ایرانی بایستی رد شود.
 
اما به طور مشخص‌تر، طرف ایرانی مدعی است بر اساس ماده 7 بند 5 مقررات فدراسیون بین المللی وزنه برداری، هیات ژوری گرچه حق رد کردن نظرات داوران را داشته اما این کار بایستی پس از مشورت با داوران انجام شود و به ورزشکار اعلام شود، ولی بر اساس شواهد موجود این اتفاق نیفتاده و در واقع مشورتی با داوران صورت نگرفته است، البته این ادعا توسط خوانده رد شده.
 
ادعای دیگر مبنی بر این است که شب قبل از مسابقات آقای الشماری محمد در سمت کنترل کننده فنی به سمت یکی از اعضای هیات ژوری تغییر کرده و این عمل هم برخلاف ماده 7 بند 5 مقررات فدراسیون بین‌المللی وزنه برداری است. که این ادعا هم با استدلال مخالف طرح خوانده روبرو شد که مدعی است عمل تغییر داوران، اتفاقی معمول بوده و این تغییر شب پیش از مسابقه رخ نداده بلکه در روز 20 مرداد اتفاق افتاده است.
 
مهم ترین قسمت رای پرونده مربوط است به بند 35 که مطابق آن اصولا داوران دادگاه حکمیت ورزش دخالتی در تصمیمات داوران فنی مسابقات نمی کنند مگر آنکه شواهدی مبنی بر این وجود داشته باشد که تصمیم داوران با حسن نیت صادر نشده یا خودسرانه انجام شده است، ادعایی که اثبات آن بسیار سخت و شاید غیرممکن می نماید.
 
در نتیجه این پرونده با رای دادگاه مختومه اعلام شده و قابل تجدید نظر خواهی نمی‌باشد./ جام نیوز
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: