ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۹

اینترنت دنیا را نجات نخواهد داد

بیل گیتس در تازه‌ترین سخنرانیش به شدت از ایده های افرادی مانند زاکربرگ مدیر عامل فیس بوک در مورد اینترنت انتقاد کرد و تصریح نمود قرار نیست اینترنت دنیا را نجات دهد.
تدبیر24: در حالی که مارک زاکربرگ مدیر عامل فیس بوک به تازگی اتصال به اینترنت را جزء حقوق بشر دانسته و از برنامه های خود برای امکان پذیر کردن دسترسی دو سوم مردم جهان به اینترنت سخن گفته، بیل گیتس، این ایده که اینترنت منجی جهان است را رد کرده و افزوده: مطرح کردن اینترنت به عنوان اولویت یک جوک است.

پیش از این نیز برخی صاحب نظران دیگر از ایده‌های جاه‌طلبانه زاکربرگ انتقاد کرده و از اینکه وی فیس بوک و اینترنت را علاج همه دردها و مشکلات جهان می‌داند اظهار نگرانی کرده بودند. برخی از افراد داشتن چنین عقایدی را حتی نشانه جهالت و نادانی دانسته بودند.

بیل گیتس در بخش دیگری از اظهاراتش گفته است: کدام یک مهم‌تر است؟ اتصال به اینترنت یا واکسن مالاریا؟ اگر فکر می‌کنید اتصال به اینترنت یک امر کلیدی است، خوب است. اما من این طور فکر نمی کنم. من قطعا امور مرتبط با فناوری اطلاعات را دوست دارم. اما وقتی می‌خواهیم زندگی مردم را بهبود ببخشیم، باید به چیزهای اساسی تری مانند حیات کودکان رسیدگی کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: