ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۶۸۰۸۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰

بعد از قتل برادرم بستني خوردم

  تدبیر24: قاتلي كه صبح روز دوشنبه برادرش را كشته بود در جلسه بازپرسي درباره علت قتل گفت: «چون برادرم به من زور مي‌گفت او را كشتم» در ساعت ۹:۳۰ روز دوشنبه خبر قتل مرد ميانسالي در خيابان سپيده جنوبي شهرك ولي‌عصر (عج) از سوي ماموران كلانتري ۱۵۳ شهرك ولي‌عصر به بازپرس كشيك قتل پايتخت اعلام شد. 

به گزارش اعتماد، دقايقي بعد قاضي مرادي؛ بازپرس امور جنايي تهران، به ‌همراه اكيپ تشخيص هويت در صحنه وقوع جرم حاضر شدند. مرد جواني كه شاهد صحنه قتل مرد ۵۲ساله بود در اظهاراتش به بازپرس گفت: « هنگام وقوع قتل من در خيابان بودم و ديدم كه مردي جوان با چاقو گردن مرد ميانسال را بريد و فرار كرد. » 

تحقيقات تكميلي نشان داد مقتول در حال رفتن به محل كارش بوده كه توسط ضارب به قتل رسيده است. پس از انتقال جسد مقتول به پزشكي قانوني و آغاز تحقيقات براي شناسايي و دستگيري ضارب، دوربين‌هاي مداربسته اطراف محل وقوع جرم مورد بررسي قرار گرفت و مشخص شد برادر مقتول عامل وقوع اين جنايت است. همچنين خانواده مقتول از نداشتن تعادل روحي و رواني برادر كوچك‌ترشان (قاتل) خبر دادند. آنها همچنين مدعي شدند كه وي از قديم با مقتول مشكل داشته است. 

ساعتي بعد از قتل كارآگاهان با اقدامات پليسي موفق به شناسايي مخفيگاه مقتول و دستگيري او در قيام‌دشت شدند. همچنين قاتل پس از دستگيري به قتل برادرش اعتراف كرد. قاتل ۴۱ساله ديروز صبح به دادسراي امور جنايي تهران منتقل شد و در اظهاراتش درباره علت و انگيزه قتل برادرش به بازپرس پرونده گفت: «در كودكي برادرم من را خيلي اذيت مي‌كرد و آدم زورگويي بود، او كارهاي خطرناكي انجام مي‌داد و سحر و جادو مي‌كرد، هميشه خنده‌هايش برايم بي‌معني بود. من براي كشتن برادرم طرح و نقشه قبلي نكشيده بودم.» 

او گفت: «من معتاد به ترياك هستم و تا مدتي قبل در كارگاه قالب‌سازي مشغول كار بودم، با بستگانم نيز ارتباط كمي دارم، بعضي وقت‌ها در خواب به من الهام مي‌شد كه برادرم مرا اذيت مي‌كند، به همين خاطر صبح ديروز به محل زندگي برادرم رفتم تا با او صحبت كنم و ببينم چه مشكلي با من دارد كه در يك لحظه با چاقو ضربه‌اي به گردن او زدم و از آنجا فرار كردم، بعد از قتل هم بستني خوردم. » او در حالي كه از قتل برادرش ابراز نگراني نمي‌كرد، اضافه كرد: «البته از نبودن برادرم در كنارمان ناراحت هستيم اما او در آن دنيا جايش راحت است و از اين بابت خوشحالم. » قاضي مرداي؛ بازپرس ويژه قتل امور جنايي تهران پس از شنيدن اظهارات متهم پرونده، وي را براي انجام آزمايش‌هاي لازم و بررسي سلامت روحي و رواني‌اش به پزشكي قانوني معرفي كرد.
برچسب ها: تدبیر24 قتل
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: