ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۸۰۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱

هشدار جدی درباره مصرف استامینوفن

  تدبیر24: متاسفانه در مصرف برخی از داروها از جمله مُسکن‌ها مانند استامینوفن زیاده‌روی می‌شود؛ مصرف دوز بیش از حد و خودسرانه استامینوفن موجب می‌شود آسیب‌های شدید به کبد وارد شود.
یک فوق تخصص گوارش و کبد هشدار داد: مصرف بیش از حد قرص استامینوفن خطر ابتلا به نارسایی کبد را افزایش می‌دهد.
 دکتر پژمان علوی‌نژاد اظهار کرد: در علم نوین پزشکی میزان و نحوه مصرف دارو از اهمیت بسزایی برخوردار است و تاثیر مستقیمی بر سلامت افراد دارد.

وی ادامه داد: همه ما قرص استامینوفن را به عنوان یک مُسکن می‌شناسیم، اگر این قرص به اندازه و بر اساس دوز مشخص شده مصرف شود یک مُسکن بسیار بی‌خطر است ولی چنانچه این قرص به مقدار زیاد و با دوز بالا مصرف شود، آسیب‌های شدید و جبران‌ناپذیری به سلامت فرد مصرف‌کننده وارد می‌کند.

فوق تخصص گوارش و کبد مرکز آموزشی درمانی امام خمینی(ره) اهواز اظهار کرد: با این حال متاسفانه در مصرف برخی از داروها از جمله مُسکن‌ها مانند استامینوفن زیاده‌روی می‌شود؛ مصرف دوز بیش از حد و خودسرانه استامینوفن موجب می‌شود آسیب‌های شدید به کبد وارد شود.

علوی‌نژاد با بیان این‌که تنها راه درمان نارسایی شدید کبد، پیوند کبد است، گفت: عمل جراحی پیوند کبد کار آسانی نیست، بسیاری از بیماران نیز در لیست انتظار دریافت عضو مدت طولانی را انتظار می‌کشند و بعضا عدم پیوند کبد موجب فوت این بیماران می‌شود. لذا توصیه اکید می‌شود که از مصرف بیش از حد از مُسکن‌ها پرهیز کنید.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: