ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۸۲۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۸
دولت تدبیر و امید پیشتاز توجه به محیط زیست

احیای شورای عالی نوید روزهای خوب طبیعت

مردم اگر احساس کنند که اقدامات و تصمیمات دولت برای توسعه کشور و سلامت آنها امری ضروری است، مطمئناً کمک خواهند کرد و در این راستا رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی نقش بسیار تأثیرگذاری را می‌تواند داشته باشد . . .

تدبیر24 : اولین جلسه شورای عالی حفاظت از محیط زیست در دولت تدبیر و امید صبح امروز (دوشنبه) به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین دكتر حسن روحانی رییس‌جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

دکتر روحانی در این جلسه که معاون اول رییس جمهور، وزرای امور خارجه، نیرو، کشور، جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان حفاظت از محیط زیست نیز در آن حضور داشتند، با اشاره به لزوم اقدامی موثر در زمینه تثبیت شن‌های روان در راستای مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور اظهار داشت: سازمان حفاظت از محیط زیست و شورای عالی حفاظت از محیط زیست باید با همکاری سایر وزارتخانه‌های و دستگاه‌های ذیربط در ا ین خصوص طرح و برنامه‌ای مدون را تهیه و اقدامات لازم در این زمینه را به انجام برساند.
رییس جمهور با بیان اینکه دستگاه دیپلماسی کشور نیز می‌تواند درخصوص مقابله با پدیده گرد و غبار رایزنی‌های گسترده‌ای را در سطح منطقه انجام دهد، گفت: وزارت امور خارجه در این زمینه مسئولیت ویژه‌ای را باید در تعامل با دیگر کشورها به ویژه کشور عراق ایفا کند.
دکتر روحانی همچنین بر ضرورت استفاده از تجربیات، اقدامات مطالعاتی و منابع مالی بین‌المللی در مقوله مقابله با پدیده گرد و غبار تأکید کرد.
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در مسائل مربوط به اقدامات محیط زیست هم مانند سایر بخش‌ها اگر از نیروها و ظرفیت‌های مردمی استفاده نکنیم هرگز موفق به اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های خود نخواهیم بود، اظهار داشت: تنها راه موفقیت ما در زمینه حفاظت از محیط زیست و مقابله با آلودگی‌های زیست محیطی بسیج افکار عمومی در این زمینه است.
دکتر روحانی خاطرنشان کرد: مردم اگر احساس کنند که اقدامات و تصمیمات دولت برای توسعه کشور و سلامت آنها امری ضروری است، مطمئناً کمک خواهند کرد و در این راستا رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی نقش بسیار تأثیرگذاری را می‌تواند داشته باشد.
رییس جمهور همچنین بر ضرورت انجام مطالعات زیست محیطی در تمامی طرح‌ها و اقدامات عمرانی در کشور اشاره و بر نقش‌آفرینی سازمان‌های مردم نهاد در این زمینه تأکید کرد.
در جلسه شورای عالی حفاظت از محیط زیست گزارشی در مورد اوضاع و چگونگی پدیده گرد و غبار در کشور، وضعیت کانون‌ها و چشمه‌های داخلی و خارجی تولید این پدیده، عوامل مدیریتی و انسانی در افزایش و گسترش گرد و غبار و آثار و تبعات این پدیده بر محیط زیست و سلامت مردم ارائه و اعضای این شورا درخصوص راهکارهای مقابله با این پدیده به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر شد کارگروهی تخصصی در این زمینه تشکیل و مسائل و راهکارهای مقابله با این پدیده را مورد بررسی‌های کارشناسانه و دقیق قرار دهد.

همچنین در این جلسه گزارشی کلی از وضعیت محیط زیست کشور از دو منظر شاخص‌های داخلی و ارزیابی‌های بین‌المللی، منابع و ظرفیت‌های مختلف موجود در این بخش، اقدامات صورت گرفته در راستای استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و حفاظت از منابع زیست محیطی و برخی از برنامه‌های مدیریتی برای ساماندهی و ارتقای فعالیت‌ها در حوزه حفاظت از محیط زیست ارائه شد.

در جلسه شورای عالی محیط زیست همچنین گزارشی از وضعیت جنگل‌های بلوط دامنه زاگرس ارائه و با دستور رییس‌جمهور مقرر شد مطالعات دقیق‌تری در این زمینه صورت گرفته و با همکاری دستگاه‌های ذیربط راه حل‌های مقابله با از بین رفتن این جنگل‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
شیرزن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۱۳
0
1
بانوی پاکدامن رو عشق است
نظر شما: