ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۸۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۴

افزایش ظرفیت اینترنت تا 30 گیگابایت

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در برنامه 100 روزه خود از شرکت ارتباطات زیرساخت خواست پهنای باند اینترنت بین الملل را تا 40 گیگابایت و اینترنت داخلی را تا 30 گیگابایت بر ثانیه افزایش دهد و 1500 کیلومتر فیبرنوری در کشور راه اندازی کند.
تدبیر24: در پی تدوین برنامه های 100 روزه رئیس دولت برای بهبود امور در حوزه های اساسی کشور، محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز برنامه 100 روزه ای برای شرکتها و سازمانهای تابعه و زیرمجموعه این وزارتخانه تدوین کرد که با احتساب آغاز بازه زمانی 100 روزه از 24 مرداد این پروژه ها باید تا 4 آذرماه امسال اجرایی شود.

محمدرضا فرنقی زاد رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به تشریح برنامه های مدنظر برای شرکت ارتباطات زیرساخت طی 100 روز پرداخت و اظهار داشت: در راستای توسعه زیرساختهای ارتباطی کشور و براساس دستور وزیر ارتباطات، شرکت زیرساخت موظف به افزایش پهنای باند اینترنت بین الملل تا سقف 40 گیگابایت و پهنای باند اینترنت داخلی تا سقف 30 گیگابایت بر ثانیه شده است.

وی ادامه داد: از این رو و براساس اعلام پیشرفت این دستور از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت، هم اکنون تجهیزات اجرای این پروژه نصب و امور اولیه انجام آن صورت گرفته و پالایش پهنای باند مورد نظر نیز عملیاتی شده و تمامی مقدمات برای انجام این دستور وزیر تا روز چهارم آذرماه فراهم است.

فرنقی زاد با اشاره به راه اندازی مرکز عملیات امنیت - SOC - در شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یکی دیگر از برنامه های 100 روزه این بخش گفت: در این زمینه نیز مقدمات کار فراهم شده، تجهیزات سایت مرکزی نصب و به تدریج در استانها نیز این تجهیزات در حال نصب است که بزودی طی مراسمی از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت این مرکز به صورت رسمی به بهره برداری رسیده و کار خود را آغاز خواهد کرد.

این مقام مسئول در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اجرای طرح سیگنال رسانی صداو سیما در فاز مراکز استانی به عنوان یکی دیگر از برنامه های مدنظر وزیر ارتباطات نام برد و گفت: این پروژه با همکاری سازمان صدا وسیما و با هدف استفاده بهینه و ارتقاء کیفیت در انتقال صدا و تصویر، مراحل نهایی خود را می گذراند و براساس اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت در مهلت زمانی مدنظر اجرا خواهد شد.

وی در همین حال از اجرای 1500 کیلومتر فیبرنوری توسط شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یکی دیگر از وظایف این شرکت برای تحقق برنامه 100 روزه توسعه زیرساختهای ارتباطی خبر داد و گفت: این تکلیف هم اکنون به صورت 100 درصد اجرایی شده و 1500 کیلومتر فیبرنوری زیربار رفته است.

براساس آخرین اخبار منتشر شده ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل حدود 72 گیگابایت بر ثانیه است که با اجرای این برنامه به بیش از 100 گیگابایت بر ثانیه خواهد رسید و حدود 60 درصد به پهنای باند اینترنت کشور اضافه می‌شود.



منبع: مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: