ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۶۸۳۴
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۲

من رئیس جمهور قانونی مصرم!

محمد مرسی دوشنبه خطاب به قاضی دادگاه اعلام کرد: من رئیس جمهوری قانونی مصر هستم و تو را به رسمیت نمی‌شناسم.
تدبیر24: محمد مرسی،‌ رئیس جمهوری برکنار شده مصر امروز در جلسه محاکمه خود پیش از تعلیق این محاکمه خطاب به قاضی دادگاه در دانشکده پلیس اعلام کرد: من رئیس جمهوری قانونی مصر هستم و تو را مسئول "کودتا علیه مشروعیت" در مصر می‌دانم.

مرسی همچنین تاکید کرد: من رئیس جمهوری قانونی تو نیز هستم و تو را به رسمیت نمی‌شناسم.

وی افزود: من از رئیس دادگاه می‌خواهم تا این امکان را به من بدهد که از اختیاراتم به عنوان رئیس جمهور برخوردار شوم.

رئیس جمهور برکنار شده مصر در ادامه گفت: من هرگز به مشارکت قضات در این "کودتا" راضی نمی‌شوم و به زور به دادگاه آمده‌ام.

خبرگزاری رویترز نیز اعلام کرد که مرسی از داخل قفس اتهام فریاد " حکومت نظامی نابود باید گردد" را سر داده است.

بنا به گزارش این خبرگزاری مرسی علاوه بر نشان دادن نماد میدان "رابعة العدیة" تاکید کرده که متهم نیست.

اولین جلسه از محاکمه محمد مرسی و دیگر رهبران اخوان المسلمین، برگزار شد و قاضی پرونده به دلیل امتناع مرسی از پوشیدن لباس متهمان، جلسه را ادامه نداد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: