تدبیر24: محمدرضا باهنر که این روزها تریبون مجلس را از دست داده است، میانگین هر ده روز یکبار با رسانه های مختلف به گفتگو می نشیند و از شروط خود برای حمایت از کاندیداهای مختلف سخن می گوید.
باهنر که بر جایگاه عسگراولادی به عنوان دبیرکل بزرگترین تشکل سیاسی اصولگرایان یعنی جبهه پیروان تکیه زده است، با حرکتی منحصر به فرد در عالم سیاست ایران با وجود سابقه چندین ساله در مجلس ایران از شرکت در انتخابات این دوره کنار کشید.
از همان روزهایی که این اتفاق رخ داد، گمانه زنی ها سیاسی فراوانی در مورد عدم حضور وی در انتخابات به گوش رسید. شخص باهنر مدعی بود برای پرداختن به خانواده و زندگی دست به این اقدام زده است ولی برخی می گفتند وی از نتیجه انتخابات خبر داشته است و رفتن با عزت را به ماندن و حذف با شسکتی سخت ترجیح داده است.
اما شاید وی فکر دیگری نیز در سر داشته است و اینکه بنا دارد تا به شرط حمایت از دولت در کابینه دوازدهم جایگاه،پست یا مقام بگیرد.
وزارت یا معاونت
باهنر با توجه به سابقه ای که در مدیریت کلان کشور و تحصیلی دارد می تواند در وزارت خانه های مختلفی مانند کشور، راه وشهرسازی و اقتصاد مشغول به کار شود. البته معاونت های مختلفی نیز در ریاست جمهوری وجود دارد که می تواند باهنر به عنوان یک سیاستمدار در آنجا مشغول شود.
از سوی دیگر باهنر در طول مدت حضور در مجلس نشان داده است که به خوبی می تواند بدون درگیری و اختلاف جدی با جریان های مختلف سیاسی به مدیریت خود ادامه داده و حتی در زمانی که لازم است لابی های خود را با جریان های مختلف برای رسیدن به یک هدف بزرگتر به کار گیرد. حضور چهره ای مانند باهنر در میان مردان کابینه دوازدهم می تواند جلوی مخالفت های بی اساس برخی گروه های سیاسی را بگیرد و از این جهت استفاده از باهنر در کابینه دوازدهم به نفع روحانی است.
اما روحانی باید حواشی ایجاد شده بر سرافرادی مانند رحمانی فضلی یا انفعال جنتی را نیز در نظر بگیرد. حال باید منتظر ماند و دید که آیا روحانی برای موفقیت در انتخابات پیش رو با رای بیشتر از انتخابات 92 با این طیف از اصولگرایان به نتیجه مناسبی خواهد رسید یا خیر.
*نامه نیوز