ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۶۸۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۶

نتانیاهو: خوشحالیم که ایرانیان به حج نرفتند

نخست وزیر رژیم صهیونیستی ابراز امیدواری کرد که در سایۀ سیاست جدید عربستان، صلح و سازش میان "اسرائیل" و کشورهای عربی برقرار شود.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، در گفتگو با روزنامۀ «Times of Israel» ضمن ستایش کمپینی با نام «حج؛ پیام صلح» که از سوی عربستان ایجاد شده است، گفت: این اقدام می توند گامی عملی برای زنده کردن صلح جهانی میان اسلام و سایر ادیان، به ویژه یهودیت، باشد و به زودی به صلح میان "اسرائیل" و کشورهای اسلامی بینجامد!

به گزارش انتخاب، نتاینیاهوف در ادامه اعتراف کرد: «ما خوشحالی خود را از عدم حضور حجاج ایرانی در حج پنهان نمی کنیم»؛ و سپس مدعی شد: «یقین داریم مانع اصلی صلح در خاورمیانه در دهه های اخیر، ایران بوده است».

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «حج، عبادت و رفتاری متمدنانه است و نباید به شعارهای سیاسی و طایفه گرایانه آلوده شود».

او افزود: «اختلافاتی با عربستان داریم، اما در سایۀ سیاست جدید عربستان می توان آن را حل کرد».
برچسب ها: تدبیر۲۴ عربستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: