ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۶۸۷۷۵
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۱:۲۲
بمب گذار نیویورک:

انشاالله صدای بمب در خیابان‌ها شنیده خواهد شد!

احمد خان رحمی، ۲۸ ساله، که متولد افغانستان و شهروند آمریکا است، روز دوشنبه پس از درگیری مسلحانه با ماموران پلیس در نیوجرسی مجروح و دستگیر شد و اکنون در بیمارستان تحت درمان است.
یادداشتی از متهم بمب‌گذاری نیویورک و نیوجرسی پیدا شده که نشان از قصد او برای انفجارهایی داشته است. احمد خان رحمی در هنگام دستگیری یادداشتی به همراه داشت که روی آن نوشته بود: "انشاالله صدای بمب در خیابان‌ها شنیده خواهد شد."

به گزارش «تدبیر۲۴»، وکیل متهم بمبگذاری‌های اخیر نیویورک و نیوجرسی از یک قاضی فدرال ایالات متحده خواست که نخستین جلسه دادگاه متهم روز چهارشنبه، و در حالی که موکلش هنوز در بیمارستان است، برگزار شود.

احمد خان رحمی، ۲۸ ساله، که متولد افغانستان و شهروند آمریکا است، روز دوشنبه پس از درگیری مسلحانه با ماموران پلیس در نیوجرسی مجروح و دستگیر شد و اکنون در بیمارستان تحت درمان است.

او از زمان دستگیری تحت بازداشت و بازجویی ماموران فدرال قرار داشته است. پلیس گفته است هنوز نتوانسته با رحمی مصاحبه کند.

دادستان های فدرال می گویند در بمبگذاری شنبه شب در محله چلسی، در منطقه منهتن نیویورک، ۳۱ نفر زخمی شدند.

احمد خان رحمی همچنین به بمبگذاری در منطقه "سی ساید پارک" نیوجرسی، و یک بمبگذاری دیگر در شهر الیزابت در همان ایالت متهم شده است.مقامات فدرال ایالات متحده، پرونده این شهروند آمریکایی افغانستانی تبار را به عنوان یک "حمله تروریستی" پیگیری می کنند.

احمد خان رحمی که در رستوران خانوادگی اش کار می کرد، از زودپز برای ساخت بمب در منهتن استفاده کرده بود.
برچسب ها: تدبیر۲۴
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: