ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۸۸۳۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۹

چند درصد مردم سیگار می کشند؟

رییس بیمارستان شهید بهشتی زنجان اظهار کرد: حدود 10 تا 15 درصد افراد جامعه سیگار استعمال می‌کنند.
  تدبیر24:  علیرضا آرمانی‌کیا  با اشاره به اینکه همواره افراد مصرف‌کننده سیگار بیشتر از آمارها است، گفت: حدود 10 تا 15 درصد از افراد جامعه را کسانی تشکیل می‌دهند که به طور مداوم سیگار مصرف می‌کنند، در حالی ‌که اگر تعداد افرادی که به صورت تفننی سیگار مصرف می‌کنند را هم حساب کنیم این آمار به 30 درصد می‌رسد.

وی ادامه داد: آنچه که آمارها نشان می‌دهد این است که تا همین اواخر میزان مصرف سیگار در افراد میان‌سال جامعه و مسن بالا بوده است، در حالی ‌که اکنون این میزان در سنین نوجوانی در حال افزایش است و مصرف سیگار به سمت نوجوانان کشیده می‌شود.

آرمانی‌کیا با اشاره به این موضوع که سیگار دریچه ورود به اعتیاد است، خاطرنشان‌ کرد: سیگار اولین ماده‌ای است که می‌تواند جوانان را به سمت اعتیاد وارد کند و بعد از سیگار قلیان می‌تواند اسباب مصرف و کشیده شدن جوانان را به سمت استعمال دخانیات و همچنین اعتیاد فراهم کند.

رییس بیمارستان شهید بهشتی زنجان همچنین افزود: تا پیش از این استعمال دخانیات در بین خانم‌ها تا میزان یک درصد بود که اکنون به حدود 4 درصد نزدیک می‌شود و این می‌تواند زنگ خطری برای ورود خانم‌ها به استعمال دخانیات باشد.

عضو هیات‌ علمی دانشگاه علوم‌ پزشکی با بیان اینکه مصرف سیگار منشا و منبع خیلی از سرطان‌ها است، افزود: از جمله سرطان‌هایی که استعمال دخانیات موجب می‌شود سرطان‌های مربوط به گوارش، مغز و مثانه است و همین طور مصرف سیگار در افراد افسرده و کسانی که استرس دارند بالا است.

وی با بیان اینکه متاسفانه باورهای غلط باعث سوء مصرف سیگار می‌شود، گفت: بعد از مصرف سیگار افراد به سمت مصرف قلیان کشیده می‌شود و توتون قلیان‌ها به دلیل وجود اسانس‌ها سرطان‌زا هستند.

این مسوول با اشاره به اینکه اسانس‌ها از ترکیبات غیرمعطر تهیه می‌شوند و مضر هستند، افزود: فرهنگ غلطی که در جوامع امروزی وجود دارد این است که خانواده‌ها در دورهمی‌های خود قلیان می‌کشند و استعمال قلیان را جزو تفریحات سالم خود می‌دانند.

وی با اشاره به اینکه استفاده از مواد صنعتی اعتیادآور مشکلی است که جوامع امروزی را در گیر می‌کند، گفت: جهت‌گیری جوامع به سمت استعمال مواد مخدر صنعتی نظیر ترامادوال و شیشه آلارم خطرناکی است و بایستی مصرف آنها کاهش یابد.

آرمانی‌کیا خاطرنشان کرد: میزان سرب در مواد سنتی نیز بالا است و آمارها و آنالیزهای جدید این را نشان می‌دهد که به دلیل مصرف مواد سنتی که میزان سرب آن بالا است می‌تواند سرطان‌زا باشد.
برچسب ها: تدبیر24 سیگار
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: