ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۶۸۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰

منتظر تصمیم قوه قضاییه درباره واگذاری‎های شهرداری هستیم

معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری درباره آخرین وضعیت بررسی پرونده واگذاری املاک شهرداری گفت: منتظر تصمیم قوه قضاییه و سازمان بازرسی در این باره هستیم.
  تدبیر24:  معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری درباره آخرین وضعیت بررسی پرونده واگذاری املاک شهرداری گفت: منتظر تصمیم قوه قضاییه و سازمان بازرسی در این باره هستیم.

مرتضی بانک؛ معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری درباره آخرین وضعیت بررسی پرونده واگذاری املاک شهرداری اظهار داشت: بررسی این پرونده به قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور منتقل شده است و ما هم منتظر هستیم ببینیم آنها چه تصمیمی می‌گیرند، اما وقوع این موضوع در مجموعه شهرداری به نظر می‌رسد که یک مسئله قابل بررسی و در عین حال بسیار مبهم است که برخی از افراد سوءاستفاده‌هایی را انجام دهند که مناسب شان نظام و کشور ما نیست. ما امیدوار هستیم برخورد قاطع و جدی در این زمینه صورت گیرد.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه عملکرد شورا و شهرداری تهران را در این دوره چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: به نظرم شورای شهر باید نقش جدی‌تری و حضور مستمری در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری در شهرداری تهران داشته باشد و فکر می‌کنم این هدف محقق نشده و شورای شهر نتوانسته در تصمیم‌گیری‌های شهرداری موفق عمل کند. این موضوع نیز دلایل مختلفی دارد و می‌شود بعداً به تفصیل به آن پرداخت.

معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: از طرفی شهرداری خودش را مستقل از شورای شهر می‌داند و از طرف دیگر شورای شهر ظاهراً نقشی که باید ایفا می‌کرده، به نحو مطلوب اجرایی و عملیاتی نکرده است.

بانک با بیان این مطلب که شورای شهر در این دوره خوب عمل نکرده است و بیش از اینها از این مجموعه انتظار می‌رود، افزود: به هرحال شهرداری یکی از ارگان‌هایی است که روزمره مردم با آن سروکار دارند و شاهد هستند اتفاقات زیادی در شهر می‌افتد که منافع شهروندان در آن مدنظر نیست.

وی اضافه کرد: به طور مثال در یک منطقه یا خیابان کوچک شاهد هستیم واحدهای تجاری و اقتصادی در کنار محیط شهری که اصلاً امکانی برای این مجموعه‌های عظیم تجاری وجود ندارد؛ ساخته شده است. این بدان معناست که در واقع با اعمال ارتباطات ساختمان‌هایی ساخته می‌شود که فضا را هر روز و هر روز برای تردد شهروندان و تسهیل امور آنها سخت‌تر می‌کند و در این زمینه شاهد هستیم؛ نظارتی وجود ندارد.

معاون کل سرپرست نهاد ریاست جمهوری در ادامه تصریح کرد: مجوزهایی از این دست و فروش پروانه‌های ساختمانی بی‌حد وحصر، در واقع سرمایه‌هایی است که از مردم شهر فروخته شده و در سال‌های بعد مردم را با گرفتاری‌هایی مواجه خواهد کرد.
منبع: ایلنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: