نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
با انتخاب خود چه بر سر آينده ایران خواهيم آورد؟

با انتخاب خود چه بر سر آينده ایران خواهيم آورد؟

مرتضی عزتی - ديدگاهي در ايران امروز به صورت واقعي يا در سايه در بخش‌هايي از جامعه قدرت را در دست گرفته است كه مسوول به قهقرا بردن ايران است
دوشنبه ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۶۸۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۵

جاسوس آمريكايي دوباره در تور ايران

   تدبیر24:قرارگاه پدافند هوايي ارتش به يك فروند هواپيماي جاسوسي آمريكا (U۲) اخطار داده است. اين دومين‌بار است كه در ۲ سال گذشته، ايران موفق به شناسايي اين هواپيماهاي پيشرفته مي‌شود. امير اسماعيلي فرمانده قرارگاه پدافند هوايي ارتش از اخطار به يك هواپيماي جاسوسي متعلق به ارتش آمريكا در روزهای گذشته خبر داده است. او اين خبر را در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس در گلزار شهداي سولقان در حاشيه تهران، اعلام كرده است. پيش از اين نيز، امير اسماعيلي در ۱۷ آذر ماه سال ۹۳ خبر داده بود كه قرارگاه پدافند هوايي ارتش به يك فروند هواپيماي جاسوسي پيشرفته آمريكايي به نام U۲ اخطار داده است. فرمانده قرارگاه پدافند هوايي آن زمان گفته بود: هواپيماي يو۲ را كه يك هواپيمايي جاسوسي است شناسايي مي‌كنيم، هفته گذشته در نقطه‌اي از كشور به اين هواپيما اخطار داده شد و سامانه موشكي نيز براي هدف قرار دادن آن آماده شد اما هواپيما به‌محض دريافت اخطار، بازگشت. حالا با گذشت حدود ۲۲ ماه از آن واقعه، امير اسماعيلي پنجشنبه شب مجددا خبر داده كه به يك هواپيماي جاسوسي ديگر ارتش آمريكا به نام U۲، اخطار داده شده است. وي گفته است: رزمندگان ما در قرارگاه پدافند هنگامي كه در روزهاي گذشته به هواپيماي جاسوسي يو ۲ آمريكا كه قصد تجاوز به مرزهاي هوايي كشورمان را داشت، اخطار دادند، هواپيما مجبور به تغيير مسير خود شد. فرمانده قرارگاه پدافند هوايي تاكيد كرده است: اگر اين هواپيما به اخطار ما توجه نمي‌كرد و نزديك‌تر مي‌شد، قطعا به‌سمت آن شليك شده و منهدمش مي‌كرديم. هواپيماي U۲ يك هواپيماي جاسوسي پيشرفته و دوربرد، ساخت شركت لاكهيد مارتين آمريكا است. اين هواپيما سال‌هاست كه در نيروي هوايي آمريكا به كار گرفته شده و فقط ارتش آمريكا از اين هواپيما استفاده مي‌كند. اين هواپيماي جاسوسي قابليت پرواز در ارتفاع ۲۱ كيلومتري را دارا بوده و مي‌تواند ۱۲ساعت به صورت مداوم پرواز كند. تاكنون ۳ فروند از اين هواپيماها توسط كشورهاي كوبا، چين و شوروي شناسايي و سرنگون شده‌اند. ارتش شوروي در اول مي‌۱۹۶۰، ارتش كوبا در ۲۷ اكتبر ۱۹۶۲ و ارتش چين در ۱۰ ژانويه سال ۱۹۶۵، ۳ كشوري هستند كه تاكنون موفق شده‌اند كه مدل‌هايي از اين هواپيماي پيشرفته جاسوسي را شناسايي و منهدم كنند. جالب است كه هر ۳ كشور نيز، با استفاده از موشك‌هاي S-۷۵ يا همان موشك‌هاي سام ۲ كه يك موشك ارتفاع بالاي پدافندي و ساخت شوروي است، اين هواپيما را منهدم كردند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: