ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۸۸۶۶
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸

چرا نمایندگان در رای گیری مشارکت نمی‌کنند؟

  تدبیر24:نماینده مردم محلات در مجلس ضمن انتقاد از عدم مشارکت نمایندگان در رای گیری درباره حقوق‌های نامتعارف گفت: افکار عمومی منتظر گزارش کمیسیون اصل 90 است و ما نگران این هستیم که طرح مربوطه مشمول مرور زمان شود.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی در تذکری با استناد به ماده 24 آیین نامه داخلی مجلس  اظهار کرد:‌ در لایحه‌ای که در دستور کار بود هنگام رای گیری 114 نفر از نمایندگان رای نداده و مشارکت نداشتند.

نماینده مردم محلات در مجلس تصریح کرد: نمایندگان پس از سه هفته تعطیلی تشریف آوردند اما در رای گیری شرکت نمی‌کنند.

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را بر عهده داشت تذکر وی را وارد دانست.

همچنین سلیمی در تذکر دیگری اظهار کرد: طرح مربوط به رسیدگی به حقوق‌های نجومی به کمیسیون اصل 90 ارجاع شده اما نگران هستیم که این طرح مشمول مرور زمان شود، در این هنگام پزشکیان دیگر اجازه ادامه تذکر را به وی نداده و میکروفن وی قطع شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: