آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۶۸۹۳۸
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴

بادامچیان رئیس کمیته انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری شد

  تدبیر24:  در این جلسه آقای اسدالله بادامچیان به عنوان رئیس کمیته انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری انتخاب شد. این کمیته برای سیاست‌گذاری جبهه پیروان در انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری 96 تشکیل‌شده است.
 

به گزارش تسنیم، کمال‌الدین سجادی با اشاره به اولین جلسه کمیته انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری، اظهار کرد: در جلسه شب گذشته که با حضور همه اعضاء شامل آقایان بادامچیان،کوهکن، سجادی، حمیدی و بیگلر و خانم رحیمی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این جلسه آقای اسدالله بادامچیان به عنوان رئیس کمیته انتخاباتی جبهه پیروان خط امام و رهبری انتخاب شد. این کمیته برای سیاست‌گذاری جبهه پیروان در انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری 96 تشکیل‌شده است.

سخنگوی جبهه پیروان خط امام و رهبری تأکید کرد: سیاست‌های این کمیته همسو با جامعه روحانیت مبارز برنامه‌ریزی خواهد شد.
برچسب ها: تدبیر24 بادامچیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: