آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 04
کد خبر: ۶۹۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۰

یونسکو قتل یک مجری رادیو درمکزیک را محکوم کرد

تدبیر24: مدیرکل سازمان یونسکو با صدور بیانیه ای قتل یک مجری رادیویی در کشور مکزیک را محکوم کرد و خواستارمجازات عامل و یا عاملین این قتل شد.

به گزارش ایرنا؛ در روز 13 سپتامبر اگوستین پاویا پاویا مجری برنامه های رادیویی یک از رادیوهای محلی در شهر هواهواپن د لئون به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شد.

ایرینا بوکووا مدیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل روزسه شنبه براساس قطعنامه شماره 29 این سازمان و با صدور بیانیه ای این قتل را محکوم کرد.

بوکووا با تاکید براین که حمله به اصحاب رسانه ها حمله به کل جوامع انسانی محسوب می شود، افزود : نباید اجازه داد افرادی که با استفاده ازخشونت قصد جلوگیری از اطلاع رسانی به مردم را دارند از مجازات اعمال خود بگریزند.

یونسکو در راستای قطعنامه 29 این سازمان که درکنفرانس عمومی سال 1997 به تصویب همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد رسیده، موظف است با صدور بیانیه ای قتل روزنامه نگاران و اصحاب رسانه ها را حین انجام وظیفه محکوم کند.

برهمین اساس، نام روزنامه نگاران مقتول درفهرست ویژه ای که به منظور بزرگداشت آنها تهیه شده است،به ثبت می رسد.

براساس آمار یونسکو درسال 2015، درمجموع 110 روزنامه نگار و مجری برنامه های تلویزیونی و رادیویی در جهان جان خود را از دست داده اند.

منبع: ایرنا
برچسب ها: تدبیر24 یونسکو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: