ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 06
کد خبر: ۶۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۵

رهبز حزب کارگر انگلیس: فروش‌ سلاح به‌ عربستان را متوقف‌ می‌کنم

تدبیر24: رهبز حزب کارگر انگلستان در یک سخنرانی روز چهارشنبه گفت که در صورت رسیدن به سمت نخست‌وزیری این کشور، توقف فروش سلاح به جنایتکاران جنگی را با عربستان آغاز خواهد کرد.

به گزارش فارس، «جرمی کوربین»، رهبر حزب کارگر و رهبر مخالفان در این کشور، در سخنرانی مجمع این حزب خواستار توقف فروش سلاح به کشورهای مرتکب جنایات جنگی، اعم از عربستان سعودی شد.

وی گفت در صورت تصدی سمت نخست‌وزیری انگلیس در انتخابات پارلمانی این کشور در سال 2017، توقف فروش سلاح به کشورهای مرتکب جنایت‌های جنگی را «با عربستان سعودی آغاز خواهم کرد.»

کوربین همچنین از طرف حزب کارگر بابت پیوستن انگلیس به آمریکا در حمله سال 2003 به عراق عذرخواهی کرد.

«تونی بلر»، نخست‌وزیر وقت انگلیس در زمان جنگ عراق عضو حزب کارگر بود.

کوربین گفت: «ما به یک سیاست خارجی که مبتنی بر صلح و حقوق بشر باشد، نیاز داریم.»

وی در بخش دیگری از اظهاراتش، ادعاهای کسانی که مهاجران را بابت مشکلات داخلی انگلیس سرزنش می‌کنند رد کرد.

رهبر حزب کارگر گفت: «مهاجران نیتسند که نظام سلامت ملی ما را خدشه‌دار می‌کنند، این نظام، تنها به خاطر مهاجرانی که در آن کار می‌کنند، سر پا است.»

وی افزود: «مهاجران نیستند که مشکل مسکن ایجاد کرده‌اند، بلکه این مشکل به خاطر دولت محافظه‌کاری است که در ساخت مسکن ناتوان بوده است.»

آقای کوربین دو ماه قبل در پی کودتایی درون‌حزبی برای کناره‌گیری از ریاست تحت فشار قرار گرفت. در پی استعفای گسترده اعضای کابینه سایه، حزب تصمیم به برگزاری انتخابات مجدد گرفت و کوربین هم بار دیگر به عنوان نامزد ریاست در انتخابات شرکت کرد. او این بار با تعداد آرایی به مراتب بیش از دور نخست، به ریاست برگزیده شد.
برچسب ها: تدبیر24 عربستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: