اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۶۹۰۵۸
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸

ترامپ، گوگل را به حمایت از کلینتون متهم کرد

نامزد جمهوریخواه انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرده که شرکت گوگل به منظور حمایت و حفاظت از رقیب دموکرات او، در «نتایج جستجوهای اینترنتی» دستکاری می‌کند.
 تدبیر24:نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌گوید موتور جستجوی اینترنتی گوگل در مسیر انتشار اخبار بد درباره هیلاری کلینتون، مانع ایجاد می‌کند.

به گزارش  فارس، دونالد ترامپ در اظهارنظری درباره گوگل گفته است که موتور جستجوی اینترنتی این شرکت از هیلاری کلینتون حمایت و حفاظت می‌کند.

در حالی که مبارزات انتخاباتی دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای حضوری قوی‌تر در انتخابات سراسری 18 آبان ماه شدت گرفته، دونالد ترامپ که بارها از جانبداری رسانه‌های جریان اصلی از هیلاری کلینتون سخن گفته، این بار گوگل را هدف قرار داده است.

به گزارش گاردین، دونالد ترامپ روز چهارشنبه(دیروز) طی سخنرانی در جمع حامیانش در ویسکانسین، غول اینترنتی آمریکا را به حمایت و حفاظت از هیلاری کلینتون متهم کرد.

نامزد جمهوریخواه انتخابات 2016 ریاست جمهوری آمریکا تاکید کرده که شرکت گوگل به منظور حمایت و حفاظت از رقیب دموکرات او، در «نتایج جستجوهای اینترنتی» دستکاری می‌کند.

ترامپ گفت: «نتیجه تازه‌ترین نظرسنجی گوگل نشان می‌دهد ما با 2 درصد در سراسر کشور از هیلاری پیش هستیم و این علی رغم این حقیقت انجام شده که موتور جستجوی گوگل در حال سرکوب و اختلال در روند انتشار اخبار بد درباره هیلاری کلینتون بوده است».

نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا توضیح بیشتری درباره این اظهارنظرش در خصوص حفاظت و حمایت گوگل از نامزد دموکرات انتخابات این کشور ارائه نداده است.
برچسب ها: تدبیر24 ترامپ
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: