ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۶۹۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۸

صنعت قیر از نبود متولی رنج می برد

تدبیر24:عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت : نبود متولی واحد برای صنعت قیر باعث شده تا این صنعت دچار شرایط نامناسب گردد و جایگاه خود را در بازارهای جهانی از دست بدهد .
 غلامرضا شرفی در گفت و گو با خبرنگار آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی " نفت ما " با بیان اینکه مسائل و مشکلات صنعت قیر نیز مانند سایر صنایع مشابه در سیکل تقسیم وظایف سازمان ها و نهاد ها مدام در چرخش است گفت : وزارت نفت به عنوان مهمترین ارگانی که بیشترین تاثیر را در این صنعت دارد می تواند به این وضعیت لجام گسیخته صنعت قیر پایان دهد .
وی با اشاره به اینکه عرضه و تقاضا در این صنعت توسط بورس کالا صورت می گیرد عنوان کرد : ابزارهای نظارتی و کنترلی در بازار سهام می بایست قوی تر عمل نماید تا تولید کنندگان قیر بی کیفیت از این بازار بیرون رفته و فضا برای تولید کنندگان واقعی و با کیفیت این محصول افزایش پیدا کند . 
نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : حضور تولید کنندگان بی کیفیت قیر طی چند سال گذشته موجب شد تا اعتبار جهانی ایران در بازارهای صادراتی از دست برود و در نهایت جایگاه خود را به کشورهایی که تولید بسیار پایین تری نسبت به ما دارند بدهد .
شرفی اظهار داشت : تاکنون ضرورتی برای ورود مجلس به وضعیت این صنعت احساس نشده اما اگر این روند ادامه پیدا کند و سازمان بورس چاره ای برای نظارت هرچه بهتر عرضه با کیفیت تولید قیر نداشته باشد ، مجلس قطعا به این موضوع ورود پیدا خواهد کرد چرا این امر قطعا در آینده به ضرر و زیان منافع ملی تبدیل خواهد شد .
برچسب ها: تدبیر24 نفت قیر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: