ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۱۵۱
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۷

گلایه جوان مسیحی از هیأت عزاداری!

تدبیر24: ایام عزاداری سالار شهیدان در ماه محرم فرصتی استثنایی برای حفظ ارتباط مخاطب عام با ارزشهای دینی است.

اين فرصت خاص و موقعيت ويژه براي ترويج معنويت و تبليغ دين در هيچ زمان ديگري از سال تكرار نمي شود. 

دلهاي مردم در مجالس عزاداري امام حسين عليه السلام براي پذيرش پيام خداوند آماده است و افراد گوناگون با خصوصيات كاملا متفاوت همه با شور و عشق نسبت به اين نور درخشان آسمان هدايت كنار هم جمع مي شوند. 

تقدير خداوند اين بوده كه كشتي نجات امام حسين عليه السلام كساني را به مقصد هدايت و سعادت برساند كه به هيچ شكل ديگري امكان دستگيري شان نيست.

سياه و سپيد، مسلمان و هندو ، شرقي و غربي و ... همه در اين ايام با حضور در مجالس سوگواري ياد آن مظلوم بزرگ تاريخ را گرامي مي دارند و نسبت به آن حضرت اداي احترام مي كنند. 

دكتر سيدعباس صالحي معاون محترم فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در افتتاح نمايشگاه تخصصي كتاب عاشورا خاطره اي اثرگذار از مادر شهيد هرمز باباخاني سرباز شهيد مسيحي از اروميه نقل كردند با اين مضمون كه گفته بود:

"بعد از شهادت پسرم هر سال در روز عاشورا هيأت عزاداري محل به خانه ما مي‌آمدند و با ياد فرزندم به ذكر مصيبت و سينه زني مي‌پرداختند.

يك سال به دلايلي بچه هاي هيأت در روز عاشورا نتوانستند به خانه ما بيايند و عزاداري كنند. 

بعد از آن يكي از جوانان هيأت در خواب پسرم را مي بيند كه از غيبت آنها گلايه مي‌كند و به او مي‌گويد: "چرا امسال نيامديد توي خانه ما يا حسين بگوييد؟" بعد از آن بود كه جوانان هيأت براي حضور منظم در خانه ما توجه بيشتري دارند "

اين اعتقاد و باور عمومي كه در گروه‌هاي مختلف اجتماعي مشاهده مي‌شود همان موقعيت استثنايي براي ترويج معارف و ايجاد وحدت ملي و همبستگي عمومي است.

امام حسين عليه السلام با شهادت خود و عزيزانش چنين فرصتي را براي دستگيري از مردم فراهم ساخته تا همواره راه همگان براي رسيدن به خداوند گشوده باشد. 

وظيفه بزرگ ما اين است كه مراقبت كنيم رفتار و گفتار ما در ماه محرم موجب تضعيف اين موقعيت نشود و اين راه گشوده را بر روي كسي نبندد، تا اگر براي هدايت و سعادت مردم كاري حسيني نمي كنيم لااقل در مسير حركت حسيني شدن شان سنگ نياندازيم.
منبع: خبرآنلاین
برچسب ها: تدبیر24 عزاداری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: