تدبیر24: ایام عزاداری سالار شهیدان در ماه محرم فرصتی استثنایی برای حفظ ارتباط مخاطب عام با ارزشهای دینی است.
اين فرصت خاص و موقعيت ويژه براي ترويج معنويت و تبليغ دين در هيچ زمان ديگري از سال تكرار نمي شود.
دلهاي مردم در مجالس عزاداري امام حسين عليه السلام براي پذيرش پيام خداوند آماده است و افراد گوناگون با خصوصيات كاملا متفاوت همه با شور و عشق نسبت به اين نور درخشان آسمان هدايت كنار هم جمع مي شوند.
تقدير خداوند اين بوده كه كشتي نجات امام حسين عليه السلام كساني را به مقصد هدايت و سعادت برساند كه به هيچ شكل ديگري امكان دستگيري شان نيست.
سياه و سپيد، مسلمان و هندو ، شرقي و غربي و ... همه در اين ايام با حضور در مجالس سوگواري ياد آن مظلوم بزرگ تاريخ را گرامي مي دارند و نسبت به آن حضرت اداي احترام مي كنند.
دكتر سيدعباس صالحي معاون محترم فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي در افتتاح نمايشگاه تخصصي كتاب عاشورا خاطره اي اثرگذار از مادر شهيد هرمز باباخاني سرباز شهيد مسيحي از اروميه نقل كردند با اين مضمون كه گفته بود:
"بعد از شهادت پسرم هر سال در روز عاشورا هيأت عزاداري محل به خانه ما ميآمدند و با ياد فرزندم به ذكر مصيبت و سينه زني ميپرداختند.
يك سال به دلايلي بچه هاي هيأت در روز عاشورا نتوانستند به خانه ما بيايند و عزاداري كنند.
بعد از آن يكي از جوانان هيأت در خواب پسرم را مي بيند كه از غيبت آنها گلايه ميكند و به او ميگويد: "چرا امسال نيامديد توي خانه ما يا حسين بگوييد؟" بعد از آن بود كه جوانان هيأت براي حضور منظم در خانه ما توجه بيشتري دارند "
اين اعتقاد و باور عمومي كه در گروههاي مختلف اجتماعي مشاهده ميشود همان موقعيت استثنايي براي ترويج معارف و ايجاد وحدت ملي و همبستگي عمومي است.
امام حسين عليه السلام با شهادت خود و عزيزانش چنين فرصتي را براي دستگيري از مردم فراهم ساخته تا همواره راه همگان براي رسيدن به خداوند گشوده باشد.
وظيفه بزرگ ما اين است كه مراقبت كنيم رفتار و گفتار ما در ماه محرم موجب تضعيف اين موقعيت نشود و اين راه گشوده را بر روي كسي نبندد، تا اگر براي هدايت و سعادت مردم كاري حسيني نمي كنيم لااقل در مسير حركت حسيني شدن شان سنگ نياندازيم.
منبع: خبرآنلاین