ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۶۹۲۰۴
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۲
علم الهدی:

مذاکره کنندگان با آمریکا کافر نیستند اما ...

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: آن‌هایی که سخن از معامله، مذاکره و تعامل بُرد بُرد با آمریکا و استکبار می‌زنند کافر و ملحد نیستند؛ بلکه فقط در دل به ترحم مستکبران و سازش با دشمن امیدوارند.
 تدبیر24:نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: آن‌هایی که سخن از معامله، مذاکره و تعامل بُرد بُرد با آمریکا و استکبار می‌زنند کافر و ملحد نیستند؛ بلکه فقط در دل به ترحم مستکبران و سازش با دشمن امیدوارند.

به گزارش فارس، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی صبح امروز در دیدار با پاسداران و بسیجیان که در سالن شهید شوشتری مجتمع آیه‌های مشهد برگزار شد،‌ مراسم عزاداری امام حسین (ع) را دارای دو بعد مراسمی و اقتضایی دانست و اظهار داشت: هنگامی‌که در ایام محرم و صفر افراد دورهم جمع می‌شوند و به اقامه عزا و سوگواری می‎پردازند تا تسلی خاطر حضرت حجت (عج) باشد، در حقیقت ارادت و محبت خود را به امام حسین (ع) و خاندان عصمت و طهارت عرضه کنند و سنت حسنه‌ای را زنده نگاه‌دارند.

وی افزود: اقامه عزا در این ایام یاد و خاطره قیام اباعبدالله (ع) را زنده نگاه می‌دارد و باعث می‌شود تا نسل‌های بعد، شهادت مظلومانه ایشان و یاران باوفایشان را از یاد نبرند، این‌گونه مراسمات اگرچه مرضی رضای حق‌تعالی خواهد بود و بر شأن و شکوه شیعه می‌افزاید اما باید هوشیار بود که نهضت کربلا در سینه‌زنی و مرثیه‌سرایی محصور نشود و اساس گفتمان حسینی فراموش نگردد.

امام‌جمعه مشهد بابیان اینکه کربلا هنوز تمام نشده است، خاطرنشان کرد: اقامه مراسمات سوگواری و ذکر مصیبت تنها پرداختن به بُعد مراسمی نهضت عاشورا است و اگرچه خوب است، اما مکفی نیست، امام حسین (ع) به ما یاد می‌دهد که کربلا هیچ‌گاه تمام نمی‌شود و عاشورا تا روز ظهور حضرت حجت (عج) ادامه دارد، «کُلُّ یَومٍ عاشورا وَ کُلُّ أَرضٍ کَربَلا» به معنای امتداد قیام حق در مقابل باطل در هر زمان و جغرافیایی است و ازاین‌جهت،‌ ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی آموزه‌های جاودان عاشورا برای نه‌فقط شیعیان و مسلمین،‌ بلکه همه انسان‌های آزاد جهان است.

وی ادامه داد: آزادگی و حرّیت اقتضا می‌کند که همه‌جا موضع‌گیری‌ها و تعاملات خود را با سیره امام حسین (ع) بسنجیم و کربلایی بودن و کربلایی ماندن را به‌عنوان مهم‌ترین شاخصه رویکردهایمان، همواره پیش چشم خود داشته باشیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: آن‎هایی که امام حسین (ع) را تنها گذاشتند، به راه‎حلی چون مذاکره و سازش دل‎خوش بودند، آن‎ها کافر و ملحد نبودند و بعضاً‌ پیشانی‌هایی پینه‌بسته، نشان از مُهر عبادت داشتند و حتی دارای سوابقی درخشان در دوران امیرالمؤمنین (ع) و رسول خدا (ص) بودند اما بینش و بصیرتشان در کربلا راه اشتباه را به آنان نشان داد و اگرچه در راه مدینه تا کربلا شمشیر به حمایت از فرزند رسول خدا بسته بودند،‌ اما در اعماق وجودشان هنوز به راه‌حلی مسالمت‌آمیز و سازش‌کارانه با باطل امیدوار بودند و البته خدا به آنچه افراد در دل دارند،‌ آگاه است.

وی تصریح کرد: آن‌هایی که سخن از معامله، مذاکره و تعامل بُرد بُرد با آمریکا و استکبار می‌زنند نیز کافر و ملحد نیستند؛ بلکه فقط کسانی هستند که اگرچه تصدی سمت در این نظام استکبارستیز دارند و مدعی همراهی انقلاب تا منزل آخر هستند،‌ اما در دل به ترحم مستکبران و سازش با دشمن امیدوارند و امید دارند تا خصومت ابدی حق و باطل را با راه‌حل آرام‌تری و به‌جز مبارزه و مقاومت حل‌وفصل نمایند.

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: سازش پذیران بینش و بصیرتی همچون بینش و بصیرت آن 880 نفر در کربلا دارند که با امام حسین(ع) از مدینه خارج شدند، اما تا کربلا نماندند و همگی در انتها از ایشان جدا شدند و رهایشان کردند.
برچسب ها: تدبیر24 علم الهدی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: