آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۶۹۳۸۵
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۲

انتقاد صریح از نحوه عزاداری تلویزیون در محرم

  تدبیر24:  بخش برخی «نوحه‌ها و سینه‌زنی‌ها با محتوای سطحی» در تلویزیون، از سوی روزنامه جمهوری اسلامی مورد انتقاد قرار گرفته است.

این روزنامه می‌نویسد: در آشفته‌بازار عزاداری‌ها که بسیاری از آنها از عزاداری‌های سنتی و اصیل فاصله گرفته‌اند، متاسفانه شبکه‌های مختلف تلویزیون این روزها و شب‌ها، به پخش کردن نوحه‌ها و سینه‌زنی‌هایی با محتوای سطحی و بیگانه از روح حماسه حسینی اصرار دارند.

مطرح ساختن افراد تکراری و خاص، اشکال دیگری است که عزاداری‌های تلویزیون را بی‌جاذبه کرده است.

دست‌اندرکاران رسانه ملی می‌توانند با پخش کردن سینه‌زنی‌ها و نوحه‌هایی با مضامین عالی و با شیوه سنتی که محتوای ظلم‌ستیزی، آزادگی و مقاومت در برابر نارواها را به عنوان شاخصه‌های اصلی حماسه حسینی مطرح می‌کنند، همزمان با افزودن بر جاذبه عزاداری‌های تلویزیون، واقعیت قیام عاشورا و هدف امام حسین و شهدای کربلا را یادآور شوند.
برچسب ها: تدبیر24 محرم
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: