آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 25
کد خبر: ۶۹۴۶۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷

سومین حمله موشکی از سواحل یمن به ناوشکن آمریکایی

 تدبیر24: یک مقام نظامی آمریکا به رویترز گفته است که چندین موشک به سمت ناوشکن «یواس اس میسون» در دریای سرخ شلیک شده اما هیچ یک از آنها اصابت نکرده و این رزم ناو توانسته است با سنجیدن شرایط، خود را از تیر رس موشک ها مصون نگه دارد.
خبرگزاری رویترز گزارش داد که یک ناوشکن نیروی دریایی آمریکا برای سومین بار طی روزهای اخیر هدف حمله موشکی از مناطق تحت کنترل نیروهای انصار الله یمن قرار گرفته است.

 یک مقام نظامی آمریکا به رویترز گفته است که چندین موشک به سمت ناوشکن «یواس اس میسون» در دریای سرخ شلیک شده اما هیچ یک از آنها اصابت نکرده و این رزم ناو توانسته است با سنجیدن شرایط، خود را از تیر رس موشک ها مصون نگه دارد.

ارتش آمریکا روز پنجشنبه گذشته با شلیک موشک های کروز به سمت یمن اعلام کرد: به تلافی حملات موشکی قبلی، سه سایت رادار ساحلی در مناطق تحت کنترل انصارالله یمن را هدف قرار داده است.

پنتاگون هفته گذشته با طرح این ادعا که نیروهای انصارالله یمن به یک ناوشکن آمریکایی در دریای سرخ حمله کرده اند، در بیانیه ای افزود: مواضع انصارالله یمن با مجوز 'باراک اوباما' رئیس جمهوری آمریکا و با موشک های کروز 'تام هاک' هدف قرار گرفت.

این درحالیست که یک مقام نظامی یمنی اعلام کرد که هیچ گونه ارتباطی میان نیروی دریایی یمن با حمله به رزمناو آمریکایی در سواحل الحدیده در دریای سرخ وجود ندارد.
منبع: ایرنا
برچسب ها: تدبیر24 یمن
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: