آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۰۷ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 29
کد خبر: ۶۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۰

قلیان بکشید،اعدام می شوید!

گروهک تروریستی موسوم به دولت اسلامی عراق و شام (داعش)، در بیانیه‌ای فتواهای عجیبی با عنوان "قوانین شرعی" را برای اجرا در شهر رقه در شمال شرق سوریه ابلاغ و اجرای آن را از 15 نوامبر (25 آبان) اعلام کرد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مشرق، بر اساس بیانیه این گروهک، پوشیدن هر گونه شلوار جین و تی‌شرت و آرایش صورت برای دختران ممنوع است و آنها باید لباس عبا و حجاب اسلامی داشته باشند.
همچنین کشیدن سیگار و قلیان ممنوع بوده و کسی که مرتکب آن شود به قطع دو انگشت سبابه و وسط محکوم می‌شود و در صورت تکرار، به 80 ضربه شلاق محکوم و با ادامه آن اعدام خواهد شد.
بر اساس این بیانیه، آرایشگاه‌های مردانه باید بسته شود و کوتاه کردن مو ممنوع است و مخالفت کردن با این قوانین شرعی نیز حکم اعدام دارد.
این گروهک تروریستی در بیانیه خود تاکید کرده است: «گذاشتن لباس زنانه در فروشگاه‌ها در ملاء عام ممنوع بوده و فروش لباس زنانه باید توسط زن باشد. در اماکنی که لباس زنانه دوخته می‌شود نباید مردان حضور داشته باشند در غیر این صورت آن اماکن بسته خواهد شد.»
از دیگر فتواهای اعلام شده از سوی این گروه، ممنوعیت استفاده از تصویر زنان در تبلیغات است. همچنین زنان در صورت نیاز به درمان، تنها باید به دکتر زنان مراجعه کنند. آرایش کردن، مدل دادن مو و استفاده از موادی مانند ژل برای مو توسط جوانان ممنوع بوده و مخالفت با آن 80 ضربه شلاق در پی خواهد داشت.
این بیانیه افزوده است: هرکس کلمه «داعش» را به کار ببرد به 70 ضربه شلاق محکوم خواهد شد.
(داعش) نامی است که برخی به گروه تکفیری موسوم به «دولت اسلامی عراق و شام» داده‌اند.
شهر «رقه» در شمال سوریه از نزدیک به 10 ماه پیش در کنترل گروه‌های تکفیری و تروریستی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: